این فرد که برای به رخ کشیدن قدرت خود در دولت در برخی مراسمات رسمی و غیر رسمی نیز در کنار پدر مقابل دوربین های خبری قرار می گیرد در جدیدترین اقدام خود سعی در انتصابی پر ابهام در یکی از مناطق آزاد جنوب کشور دارد.
وی سعی دارد فردی به نام ( م-الف) که صرفا سابقه ای کمتر از شش ماه در مدیریت یکی از شرکت های تابعه این منطقه آزاد داشته است را به سمت مدیرعامل منطقه منصوب کند.
قابل توجه شخص آقای رئیس جمهور اینکه از این دست موارد در خصوص دخالت های این آقا زاده پر حاشیه در برخی انتصابات دولت کم و بیش در حال افزایش است و این قبیل موارد باعث بی اعتمادی و نا امیدی مدیران با تجربه و کاربلد کشور می شود.
سؤال افکار عمومی اینجاست چه رابطهای میان انتصابها و پیوندهای خانوادگی در دولت وجود دارد؟ آیا مناطق آزاد قرار است به حیاط خلوت سیاسیون و خانوادههایشان تبدیل شود؟