کرونا صادرات چای هند را 27 درصد کاهش داد/ایران باید به فکر بازار جدید باشد؟

شیوع ویروس کرونا باعث شد تولید چای در هند 26 درصد و صادرات 27 درصد کاهش یابد، ایران واردکننده عمده چای از هند است.

به گزارش رویترز، براساس بیانیه اتحادیه بازرگانی دولتی چای هند، تولید چای این کشور در نیمه نخست سال 2020 با 26.4 درصد کاهش نسبت به سال گذشته به 348.26 هزار تن رسید. 2 عامل شیوع ویروس کرونا به دلیل محدودیت‌هایی که در جابجایی ایجاد کرد و همچنین جاری شدن سیل در مناطق تولید چای به ویژه منطقه آسام، از مهمترین دلایل افت تولید چای این کشور بوده است. 

براساس این گزارش، نیمی از چای تولیدی هند در منطقه آسام به عمل می‌آید که در ماه‌های می، ژوئن و جولای تحت‌تأثیر سیل شدید به شدت تخریب شدند. چند مقام دیگر اعلام کردند که قیمت چای در داخل هند نیز به خاطر کاهش عرضه افزایش یافته است و به همین دلیل مسئولان این کشور تصمیم گرفتند تا صادرات چای خود را محدود کنند، بنابراین انتظار می‌رود که محدود شدن صادرات چای هند فرصت بیشتری را برای تولیدکنندگان دیگر این محصول یعنی کنیا و سریلانکا بدهد. 

این اتحادیه بازرگانی دولتی اعلام کرد در ماه ژوئن هند 138.52 میلیون کیلوگرم چای تولید کرد که نسبت به سال گذشته 8 درصد کاهش داشته که دلیل عمده آن جاری شدن سیل در منطقه تولید چای این کشور بوده است. 

ساجیت پاترا رئیس اتحادیه چای هند اعلام کرده که بعید است وضعیت تولید در نیمه دوم سال بهتر شود. 

براساس اعلام اتحادیه بازرگانی چای، در ماه جولای قیمت هفتگی این محصول به رقم بی‌سابقه 232.6 روپیه معادل 3.12 دلار در هر کیلوگرم رسید که نسبت به سال قبل 57 درصد رشد داشته است. 

براساس این گزارش، صادرات چای هند در پنج ماهه نخست سال 2020، 26.6 درصد نسبت به سال قبل کاهش داشته و به رقم 74.4 میلیون کیلوگرم رسیده است. 

رقم صادراتی GTG عمدتا به کشورهای مصر، پاکستان و انگلیس صادر می‌شود اما نوع چای ارتدوکس به کشورهای عراق، ایران و روسیه ارسال می‌شود.

به گزارش فارس، ایران سالانه حدود 120 هزار تن چای مصرف می‌کند که تنها 20 هزار تن آن در داخل تولید می‌شود و 100 هزار تن از کشورهای دیگر عمدتا هند وارد می‌شود. 

انتهای پیام/

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار