پیرصالحی: صادرات ۱۵۰ میلیون دلاری محصلات بهداشتی کافی نیست

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به صادرات ۱۵۰ میلیون دلاری گفت: با توجه به توانمندی شرکت‌های داخلی، این رقم قابل قبول نیست و باید امسال با تمرکز بیشتر، به رشد صادرات در این حوزه دست یابیم.

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، مهدی پیر صالحی رئیس سازمان غذا و دارو اظهار داشت: تولیدکنندگان حوزه صنایع شوینده، آرایشی با ظرفیتی که دارند باید به ما کمک کند تا بازارهای صادراتی را توسعه دهیم. بازار داخلی این محصولات عملکرد موفقی داشته و اکنون زمان آن رسیده است که تولیدکنندگان نگاه صادرات‌محور داشته باشند.

وی با تأکید بر اینکه صادرات ۱۵۰ میلیون دلاری با ظرفیت موجود هم‌خوانی ندارد، افزود: تعداد زیادی شرکت موفق در این حوزه فعال هستند، اما سهم صادراتی آن‌ها کم است. لازم است در سال جاری، برنامه‌ریزی جدی‌تری برای حضور مؤثر در بازارهای بین‌المللی انجام شود.

معاون وزیر بهداشت در ادامه گفت: هرچند ماشین‌آلات مورد استفاده در این صنعت در حوزه وزارت صمت قرار دارد، اما خوشبختانه بخش زیادی از این تجهیزات با کیفیت بالا در داخل کشور تولید می‌شود و در اختیار شرکت‌ها قرار دارد.

پیر صالحی نظارت بر کیفیت را از اولویت‌های اصلی سازمان غذا و دارو دانست و تأکید کرد: تمام کارشناسان ما در اداره کل آرایشی و بهداشتی بر کیفیت محصولات نظارت کامل دارند و امروز می‌توان گفت محصولات تولید داخل در این حوزه از نظر کیفی، توان رقابت با نمونه‌های مشابه خارجی را دارند.

رئیس سازمان غذا و دارو همچنین به وجود بازار قاچاق و محصولات تقلبی اشاره کرد و گفت: اگر بخشی از نیاز داخلی از مسیر واردات کنترل‌شده تأمین شود، می‌توان تا حدی از رشد بازار قاچاق جلوگیری کرد؛ البته محصولاتی که در بازرسی‌های میدانی دارای مشکل باشند، از سطح بازار جمع‌آوری می‌شوند، اما واقعیت این است که آمار دقیقی از حجم قاچاق وجود ندارد و شواهد میدانی نشان‌دهنده گستردگی این بازار است.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار