باشگاه خبرنگاران جوان؛ زینب خوش اندیش_ امیرتیمور موسویان روز چهارشنبه در نشست هماندیشی و تعیین راهبردهای رسانهای اظهار داشت: انتظار مشروع سرمایهگذاران این است که در یک بازه زمانی محدود، مجوزهای لازم را دریافت کنند. در حالی که روند پیچیده اخذ مجوزها یکی از موانع جدی سرمایهگذاری در کشور محسوب میشود.
وی با اشاره به حجم بالای سرمایههای غیرمولد در کشور تصریح کرد: در حال حاضر، ۴۰ میلیارد دلار از سرمایهها در حوزه رمزارزها بلوکه شده است، در حالی که میتوان این منابع را به سمت تولید و سرمایهگذاری مولد هدایت کرد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد: معیشت مردم، تولید و جهش سرمایهگذاری از تأکیدات رهبر معظم انقلاب است که نیازمند یک برنامه جامع و مدون برای اجراست. بر این اساس، در سال گذشته ۶۲ بسته سرمایهگذاری در بخشهای مختلف تعریف شده است.
وی با اشاره به ضرورت بهبود زیرساختهای صنعتی، خاطرنشان کرد: تنها ۱۳.۰۷ درصد از تخصیص آب استان به بخش صنعت اختصاص دارد که این میزان باید افزایش یابد. بهعنوانمثال، در منطقه بهمنی، یک میلیون مترمکعب آب موجود است که میتواند زمینه ایجاد ۳۰۰ واحد تولیدی و ۶ هزار شغل را فراهم کند.
موسویان از احصای تمامی موانع سرمایهگذاری در نشستهای مشترک دولت و بخش خصوصی خبر داد و افزود: میزان تخصیص منابع مالی به صنعت همچنان کمتر از ۱۰ درصد است. ناترازی میان منابع و مصارف نیز این مشکل را تشدید کرده و باید برای حل این معضل، راهکارهای اجرایی ارائه شود.
وی با اشاره به ضرورت توسعه صنایع پاییندستی نفت و گاز در استان تصریح کرد: زنجیره ارزش نفت و گاز تعریف شده و سرمایهگذاران متعددی در حوزه فرآوری منابع طبیعی در شهرستانهای مختلف فعالیت دارند.
مدیرکل صمت کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر لزوم پایان خامفروشی، اظهار داشت: این موضوع در شورای اداری استان مطرح شده و مصوبه آن نیز صادر شده است. علاوه بر این، وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز پیگیر اجرای این طرح است.