پاسخگویی وزیر نیرو به سوالات نمایندگان در کمیسیون انرژی

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از حضور وزیر نیرو در جلسه امروز این کمیسیون جهت پاسخگویی به سوالات پنج تن از نمایندگان خبر داد.

مصطفی نخعی در گفت وگو با ایسنا، ضمن تشریح جلسه امروز کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: جلسه امروز کمیسیون با حضور وزیر نیرو تشکیل شد. ۵ نفر از نمایندگان سوالاتی را مطرح کرده بودند و وزیر نیز جهت پاسخ به این سوالات در کمیسیون حضور یافتند. 

وی در ادامه اظهار کرد: سوال اول مربوط به آقای ابراهیم رضایی بود که چه اقدامی برای تحقق عملی بیانیه گام دوم انقلاب در وزارت نیرو انجام شده است. مقرر شد اقداماتی که در این وزارتخانه انجام شده به صورت مکتوب ارائه شود. سوال بعدی مربوط به آقای کمال حسین پور در خصوص تکمیل طرح های نیمه تمام سدسازی در کشور بود. ایشان تاکید داشتند چرا وزارت نیرو از وظایف خودش در این حوزه غفلت کرده است.

نماینده مردم نهبندان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در نهایت مقرر شد جلسه ای برگزار شود و به صورت خاص این موضوع مورد پیگیری قرار بگیرد. سوال بعد مربوط به آقای حسین گودرزی در خصوص مطالعات سد ماربوره درود استان لرستان بود. ظاهرا مطالعات در سال ۸۳ به اتمام رسیده اما عملیات اجرایی آن آغاز نشده است. مقرر شد وزارت نیرو برای اجرای این پروژه ردیف ملی در نظرگرفته و به نوعی رضایت نمایندگان را جلب کنند.

وی در ادامه تاکید کرد: سوال بعدی از سوی آقای جعفر قادری در خصوص اینکه چرا تعرفه خرید برق از نیروگاه های کارکرده و نو باهم تفاوت دارد، مطرح شد. مقرر شد جلسه ای برگزار شود و پیشنهادات در آن ارائه گردد. آخرین سوال از سوی آقای علی علیزاده در مورد علت تعلل در اجرای احکام قانون بودجه سال ۱۴۰۰ مربوط به وزارت نیرو، مطرح شد. مشخصا چند پروژه مربوط به حوزه انتخابیه را ایشان مدنظر داشتند و مقرر شد معاونت قوانین آنان را بررسی کند و اگر ردیفی در لایحه بودجه برای آن وجود دارد به کمیسیون منتقل کرده و اقدام لازم صورت گیرد.

نخعی افزود: نهایتا بعد جلسات و پاسخ های مکتوب نمایندگان اگر قانع شدند که هیچ وگرنه سوال برای طرح در صحن علنی به هیات رئیسه ارجاع می شود. دستور کار دوم کمیسیون در مورد تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت نیرو در دولت های یازدهم و دوازدهم بود که نماینده متقاضیان آقای ورناصری بود که محورهایی را طرح کرد و در نهایت کمیسیون انرژی با این درخواست موافقت کرد.

وی در ادامه با اشاره به محورهای این تحقیق و تفحص، بیان کرد: اولین محور در خصوص تولید برق بود. مطابق مواد برنامه ششم توسعه تکلیف بر صدور موافقت برای ایجاد نیروگاه هایی با بازدهی ۵۵ تا ۶۰ درصد بوده که اقدام موثری انجام نشده است. عدم تهیه طرح جامع انرژی و عدم افزایش تولید برق تا ۲۵ هزار مگاوات و عدم تشکیل بازار منطقه ای برق از دیگر تکالیفی بوده که انجام نشده و مورد تاکید نمایندگان متقاضی تحقیق و تفحص بود.

انتهای پیام

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار