به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور و رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت هفته مقام زن و روز مادر در نشست خبری دومین کنگره ملی زنان تأثیر گذار اظهار داشت: شهید سردار قاسم سلیمانی درس مقاومت، ایستادگی و پایداری داد و محور حرکت زنان و مقاومت است.
خزعلی با اشاره به حوادث غزه و اقدامات ظالمانه رژیم صهیونیستی اظهار داشت: زنان غزه ایثارگری و شیرزنی را به اوج رسانند و بهترین تأثیر گذاری را در جهان داشتهاند.
معاون رئیس جمهور در ادامه سخنان خود به نامگذاری ایام هفته بزرگداشت مقام زن بیان داشت: نامگذاری فردا زن بیداری، مقاومت و مکتب شهید سلیمانی است.
او با بیان اینکه کنگره زنان تأثیر گذار فردا برگزار و زنان نمونه تقدیر میشود، گفت: سامانه کنگره از سال گذشته تشکیل و زنانی که با حفظ خانواده نقش آفرینی در شهرها، روستاها و استانها داشتهاند، با رأی مردم انتخاب میشوند و در دهه فجر از آنها تقدیر به عمل میآید.
«جمعیت و زن اجتماعی جدید» ـ2| تکلو: فرزندآوری بهخوبی محقق نمیشود مگر از «جهان زنانه» تحلیل شودخزعلی یادآوری کرد: 8 بانوی منتخب استانی در کارگروههای مختلف وارد سطح ملی و سرانجام یک بانو تندیس را دریافت خواهد کرد.
معاون رئیس جمهور تصریح کرد: از 13 دی فرآیند داوری آغاز و منتخبین به تفکیک کارگروه تا 5 اسفند اعلام و برگزیدگان نهایی مشخص خواهد شد. همچنین تاکنون 32 هزار و 500 نفر یا خودشان به عنوان زن تأثیرگذار ثبت نام کرده یا دیگران برایشان ثبت نام کردهاند.
خزعلی با بیان اینکه بخش بین الملل کنگره امسال در ارمنستان برگزار میشود، گفت: هر استان برنامه ویژهای برای هفته مادر شامل برگزاری کارگاه آموزشی ارتقای زنان، مهارت و سبک زندگی، جشنهای مختلف در مدارس، دانشگاهها، بلیت رایگان مترو و اتوبوس و… متناسب هر استان در نظر گرفته شده است.
او از آزادی تعدادی از زنان زندانی به عنوان برنامه مشترک بسیاری از استانها خبر داد.
معاون رئیس جمهور به موضوع ترویج حجاب اشاره کرد و گفت: بخشی از مسأله حجاب مربوط به پسران است و باید آموزش لازم در زمینه حفظ حریم به آنها در مدارس، دانشگاهها و دوره سربازی آموزش داد تا جامعه سالم و عفیف داشت و هر که به خواست خود این مسأله را رعایت کنند.
خزعلی همچنین به فعالیت زنان در سطوح مدیریتی اشاره کرد و گفت: انتصاب خانم های فرهیخته در شوراهای عالی تصمیم گیری ادارات و دستگاه ها، تصویب اعتبارات خاص استانی برای زنان و خانواده، بیمه خاص برای زنان باردار، بیمه ناباروری زوجین، بیمه های اجتماعی برای زنان روستایی دارای سه فرزند و کارآفرینی برای 8 هزار نفر از زنان سرپرست خانوار را از جمله اقدامات دولت سیزدهم در حوزه زنان و خانواده است.