باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - غلامرضا میری نایب رئیس شورای ملی زعفران گفت: با توجه به شرایط فعلی اقتصاد، بازار در سردرگمی به سر می برد که انتظار می رود هرچه سریع تر ثبات به آرامش بازار بازگردد.
وی با بیان اینکه صادرات زعفران کماکان استمرار دارد، افزود: با رفع محدودیت های صادرات، امکان جذب بازارهای بیشتری وجود دارد که این امر منجر به رونق صادرات می شود.
میری ادامه داد: با توجه به آنکه وزارت جهاد کشاورزی با افزایش راندمان در واحدسطح بدنبال تولید بیشتری است، از این رو رفع موانع صادرات موجب شده تا بازار بیشتری را در اختیار داشته باشیم.
نایب رئیس شورای ملی زعفران با بیان اینکه صادرکنندگان رسمی انگیزه ای برای صادرات ندارند، افزود: برآوردها حاکی از آن است که با رفع محدودیت ها هیچ مشکلی برای صادرات نداربم، اما شرایط فعلی منجر به قاچاق زعفران و کاهش صادرات رسمی شده است.
وی با بیان اینکه محدودیتی برای تولید زعفران به شرط فراهم شدن زیرساخت ها نداریم، گفت: با توجه به شعار سال، هر سرمایه گذار بازار را بررسی و مطالعه می کند، اما وقتی صادرکننده سال های متمادی در این حوزه تلاش کرده است و اکنون امکان رقابت با قاچاقچی ندارد، از این رو امکان ورود سرمایه گذاران جدید داخلی و خارجی به این حوزه وجود ندارد و تنها با فراهم شدن زیرساخت ها امکان ترغیب سرمایه گذاران به حوزه وجود دارد.