به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ تصمیم اخیر دولت آمریکا در ارائه مجوز استخراج نفت از خلیج مکزیک و سواحل جنوبی آلاسکا که برخلاف وعدههای انتخاباتی بایدن در دستور کار قرار گرفته، با مخالفت حامیان محیط زیست روبرو شده است. بر اساس این برنامه دولت آمریکا قصد دارد تا 11 حوزه نفتی در این مناطق را برای بهرهبرداری واگذار کند. البته این تصمیم هنوز نهایی نشده است.
این تصمیم در حالی اتخاذ میشود که جو بایدن در جریان مناظره با برنی سندرز دیگر داوطلب نامزدی حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری 2020 تأکید کرده بود که دیگر در زمینهای فدرال و فلات قاره حفاری نخواهد شد. حامیان محیط زیست معتقدند که رئیس جمهور ایالات متحده از وعده انتخاباتی خود مبنی بر ممنوعیت حفاری نفتی در خلیج مکزیک و آلاسکا عقبنشینی کرده است.
حامیان محیط زیست معتقدند که استخراج نفت از این حوزهها مانع از دستیابی دولت بایدن به هدف کاهش 50 درصدی تولید دیاکسید کربن تا سال 2030 خواهد شد.
guardian نوشت, این دومین تصمیم ضد محیط زیستی دولت آمریکاست, هفته گذشته نیز دیوان عالی آمریکا نحوه اعمال قانون ضد آلودگی هوا برای کاهش انتشار دیاکسید کربن از نیروگاهها را محدود کرد. به دنبال این رأی نظارت ادارات محیط زیست این کشور در نظارت بر واحدهایهای آلاینده و تعیین حدود انتشار گازهای گلخانهای در واحدهای صنعتی این کشور از جمله نیروگاههای گاز و زغال سنگ محدود خواهد شد.
در حالیکه دولت بایدن با افزایش بیسابقه قیمت بنزین دست و پنجه نرم میکند و در برخی ایالتهای آمریکا قیمت بنزین به بالاترین حد خود رسیده است، بایدن با بیان اینکه "اکنون زمان جنگ و خطر جهانی است"، از شرکتهای اداره کننده جایگاههای سوخت این کشور خواست تا قیمت بنزین را کاهش دهند.
نتایج آخرین نظرسنجیهای دانشگاه هاروارد و مؤسسه افکارسنجی هریس نشان میدهد که 71 درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجیها با نامزدی مجدد بایدن در انتخابات ریاست جمهوری 2024 مخالف و تنها 29 درصد موافق آن هستند.
اروپاییها به سیاست رسیدن به "کربن صفر" پشت میکنند! افزایش بیسابقه انتشار گازهای گلخانهای/چین، آمریکا و اتحادیه اروپا دارای بیشترین آلایندگی