معاون تجارت و خدمات وزارت صمت مطرح کرد؛

لزوم مدیریت بازار توسط صنعت

رشت- معاون تجارت و خدمات وزارت صمت با تأکید بر لزوم مدیریت بازار توسط صنعت، گفت: پروژه تامین مالی زنجیره ای اولویت وزارت صمت است.

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرنگار مهر، علیرضا شاه میرزایی بعد از ظهر سه شنبه در نشست با فعالان صنفی و تجاری گیلان با تاکید بر اینکه صنعت باید بازار را نیز مدیریت کند، افزود: پروژه تأمین مالی زنجیره‌ای یکی از برنامه‌های وزارت صمت است.

وی با بیان اینکه این پروژه با هدف حمایت‌ها تا شرکت‌های پخش و خرده فروشی باید ادامه داشته باشد، گفت: مشکل نقدینگی مهم‌ترین مسئله تورم است.

معاون وزیر صمت با اشاره به اینکه سالانه ۳۰ الی ۴۰ درصد بر حجم نقدینگی اضافه می‌شود اما در دارایی مالی نقصان وجود دارد، اضافه کرد: این موضوع مشکلات فراوانی در حوزه مالی و اقتصادی واحدهای تولید و صنفی ایجاد می‌کند.

شاه میرزایی با تاکید بر اینکه اصناف همواره در اعتراضات مردمی ناشی از گرانی مظلوم واقع شده‌اند، یادآور شد: کارتخوان به هیچ عنوان فاز یک پایانه فروشگاهی نیست، بلکه تنها اسناد فروش است لذا اگر در زمینه تنظیم بازار به مقوله مقابله با قاچاق، گرانی فروشی و مافیای احتکار و … نگاهی اصولی داشته باشیم بسیاری از مشکلات حل می‌شود.

معاون تجارت و خدمات وزارت صمت اضافه کرد: اگر در طول پروژه تأمین زنجیره مالی، تأمین مالی را مدیریت و به دستگاه کارتخوان به عنوان یک دستگاه ثبت خرید کالا نگاه کنیم دغدغه کمتری داریم.

وی افزود: وزارت صمت تاکنون توانسته ۸۰۰ هزار شناسه کالایی را به ثبت برساند و در حوزه اخذ کد رهگیری در تولید به عدد ۸ میلیارد برسد.

شاه میرزایی تأمین زنجیره مالی را مهم‌ترین پروژه دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: برای کنترل تورم باید تأمین مالی تولید را انجام دهیم. قطعاً معنی ریشه کن کردن فقر ریشه کردن فقیر نیست ما به قصد افزایش قدرت خرید مردم تورم را کاهش می‌دهیم.

وی با تاکید بر اینکه نقدینگی باید به سمت زنجیره تولید و توزیع حرکت کند، اظهار کرد: مشکل تورم هرگز به اصناف مربوط نمی‌شود ما باید پدیده سوداگری را حذف کنیم لذا به هر واحد صنفی تا سقف ۵ میلیارد ریال اعتبار داده می‌شود که در این صورت تورم زایی نداریم.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار