فرمانده آماد و پشتیبانی جنوب نداجا: امروز نیروی دریایی جمهوری اسلامی در اوج قدرت قرار دارد

فرمانده آماد و پشتیبانی جنوب نداجا، گفت: امروز نیروی دریایی ما در اوج قدرت قرار داشته و ایران به کشورهایی ملحق شده که توانایی ساخت ناوشکن و زیردریایی را دارد و جزو معدود کشورهایی هستیم که ناوشکن سنگین درست کرده و به بدنه نیروی دریایی الحاق می‌کنیم.
- اخبار استانها -

امیر دریادار دوم حسین قنبری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و با تبریک 7 آذر روز نیروی دریایی به افتخارآفرینان و دریادلان نیروی دریایی، اظهار داشت: هفتم آذر سالروز نیروی دریایی است که به دلیل جانفشانی‌های ناوچه همیشه قهرمان پیکان نامگذاری شده است.

وی با بیان اینکه مدت‌ها قبل از آغاز جنگ تحمیلی، مطالعات و بررسی کامل و جامعی از تحرکات دشمن توسط کارشناسان نیروی دریایی به منظور شناخت دقیق از امکانات و تجهیزات دشمن انجام شد، گفت: به همین منظور نیروی دریایی، برای اینکه آسیب کمتری در حملات دشمن ببیند تجهیزات و شناورهای خود را از اروندرود، بندر خرمشهر و آبادان به بندرعباس و منطقه دوم دریایی بوشهر انتقال داده شد.

فرمانده آماد و پشتیبانی جنوب نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران، افزود: تشکیل قرارگاه مقدم دریایی 421 در منطقه دوم بوشهر، منطقه عملیاتی ساحل به دریای بندرعباس، قرارگاه عملیاتی 643 در بندر جزیره خارک و قرار گاه عملیاتی بندر آبادان و اروندرود را نیز انجام دادند.

وی با بیان اینکه نیروی دریایی در سه عملیات پی‌درپی شهید صفری، اشکان و مروارید که نگینی بر دلاورمردی‌های نیروی دریایی هستند، توانستند با رشادت‌ها و دلاوری‌هایی خود دو سکوی "البکر" و "الامیه" را منهدم کنند، گفت: بیشترین صادرات نفتی عراق از این دو سکو و بندر "ام القصر" انجام می‌شد که با انهدام آنها عرق نتوانست هیچ‌ گونه صادرات نفتی از این دو سکو داشته باشد.

دریادار قنبری با اشاره به اینکه ناوچه پیکان در بازگشت از ماموریت خود، مورد اصابت موشک قرار گرفت، افزود: هفتم آذرماه این دلیل روز نیروی دریایی نام گرفته است.

وی با اشاره به وضعیت کنونی نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی بیان کرد: امروز نیروی دریایی ما در اوج قدرت قرار داشته و جمهوری اسلامی ایران به کشورهایی ملحق شده که توانایی ساخت ناوشکن، زیردریایی و پهپاد را دارد و ما جزو معدود کشورهایی هستیم که ناوشکن سنگین درست کرده و به بدنه نیروی دریایی الحاق می‌کنیم.

فرمانده آماد و پشتیبانی جنوب نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه با دستور مقام معظم رهبری که فرمودند کشتی بسازید که بومی باشد و بتوان از تخصص داخلی خود ما استفاده کرد، گفت: در سال 88 ناوشکن جماران، نخستین ناوشکن ما در سال 88 ساخته شد.

وی بیان کرد: ناوشکن دماوند در شمال و ناوشکن جمهوری اسلامی سهند و دنا هزار کیلومتر دورتر از مرزهای آبی، حفظ و حراست از مرزهای آبی جمهوری اسلامی را به عهده دارند.

دریادار قنبری با بیان اینکه در بحث زیرسطحی ما یکی از کشورهایی هستیم که در کلاس غدیر به راحتی چندین فروند را الحاق کردیم، افزود: در دو سال قبل اولین زیردریایی کلاس سنگین فاتح توسط متخصصان نیروی دریایی با کمک کارشناسان و شرکت‌های دانش‌بنیان و نیروهای دانشگاهی به بدنه نیروی دریایی الحاق پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه حضرت آقا نیروی دریایی را نیروی راهبردی نامگذاری کردند، چرا که این نیروها به اقتصاد جمهوری اسلامی ایران کمک می‌کنند، گفت: ناوهای ما در ساحل و دریای عمان و اقیانوس‌ها اسکورت کشتی‌های ما را انجام داده و صادرات نفتی ما بدون هیچ‌گونه وقفه‌ای انجام می‌شود.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار