فرماندار بهارستان: بانک‌های دولتی در شهرک‌های صنعتی مستقر شوند

فرماندار شهرستان بهارستان با تأکید بر استقرار بانک‌های دولتی در شهرک‌های صنعتی، گفت: در شهرستان بهارستان 4486 فقره انواع تسهیلات توسط بانک‌های عامل به مردم و تولیدکنندگان پرداخت شده است.
- اخبار استانها -

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از بهارستان، نخستین همایش توسعه پایدار، زنجیره ارزش و صنایع کوچک شهرستان بهارستان عصر امروز با حضور فرماندار بهارستان، مدیرکل امور مالیاتی غرب استان تهران، تولیدکنندگان و صاحبان صنایع، روسای بانک‌ها و دیگر مسئولان شهرستان بهارستان در سالن همایش شهید مطهری برگزار شد.

عبدالله نوحی در این همایش با اشاره به حضور صنایع کوچک متعدد در شهرستان بهارستان، اظهار داشت: باید از نقاط قوت و تولید صنایع کوچک بهترین بهره را برد و با حمایت و مشوقات دولتی راندمان تولید را افزایش داد.

وی به مذاکره با بنیاد علوی و استفاده از تبصره 18 در ارائه تسهیلات ارزان قیمت به تولیدکنندگان گفت: 98 میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای کوچک تولیدی کیف و کفش در بهارستان پرداخت خواهد شد.

فرماندار بهارستان با بیان اینکه قیمت مناسب در بحث صادرات بسیار حائز اهمیت است، افزود: تولید کالای با کیفیت و قیمت مناسب می‌تواند شبکه تولید و توزیع صنایع کوچک بهارستان را در کشور تقویت کند.

نوحی با تأکید بر استفاده از ظرفیت شهرستان بهارستان بر افزایش راندمان تولید در صنایع کوچک تصریح کرد: راهوری تولید در بهارستان باید در حوزه تسهیلات مالی و مشاوره به صورت جدی از سوی مسئولین و استانداری تهران حمایت شود.

وی به استقرار بانک‌های دولتی در شهرک‌های صنعتی بهارستان تأکید کرد و افزود: در بحث تضامن، بانک‌ها در کنار تولیدکنندگان و صنایع قرار بگیرند تا شاهد رشد و شکوفایی حوزه صنعت و تولید باشیم.

فرماندار بهارستان به پرداخت 4486 فقره تسهیلات در این شهرستان اشاره کرد و افزود: 32 میلیارد تومان تسهیلات ازدواج، 17 میلیارد تومان فرزندآوری و 145 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال میلیارد توسط بانک‌های عامل پرداخت شده است.

نوحی ظرفیت 26 هزار واحد صنفی و صنعتی در بهارستان را ظرفیت عظیم تولیدی و اقتصادی دانست و گفت: بحث تبصره یک ماده یک جهاد کشاورزی در اراضی شهرک صنعتی بهاریه در کمیسیون مربوطه مطرح و در انتظار نظر سازمان محیط‌زیست استان تهران است.

عدم آگاهی از قوانین مالیاتی برخی مشکلات را برای تولیدکنندگان به وجود آورده است

همچنین در ادامه علی بهرامی با بیان اینکه مالیات جزو نخستین بحث‌های اقتصادی در جهان است گفت: عدالت اجتماعی بارزترین موضوع در حوزه مالیاتی و اقتصادی است.

وی با بیان اینکه همه افراد جامعه در عدالت مالیاتی 9 درصد ارزش افزوده را با خرید کالاها پرداخت می‌کنند افزود: 4 درصد از 9 درصد مالیات ارزش افزوده به شهرداری‌ها و یک درصد به حوزه سلامت اختصاص می‌یابد و سازمان امور مالیاتی به‌عنوان مأمور وصول است و همه دریافتی‌ها به خزانه کشور واریز می‌شود.

مدیرکل امور مالیاتی غرب استان تهران تصریح کرد: درآمدهای دفاتر هیئت‌ امنای شهرک‌های صنعتی نباید به‌عنوان درآمد در صندوق‌ها باقی بماند و طبق قوانین مشمول مالیات می‌شود که باید هزینه کردها در حوزه شفاف باشد.

رئیس امور مالیاتی غرب استان تهران تصریح کرد: در غرب استان تهران 99 درصد شرکت‌ها، تولیدی است و بیشترین خدمات به این شرکت‌ها داده شده و بیشترین میزان بخشودگی جرائم اعمال شده است.

بهرامی به عدم اطلاع برخی صاحبان صنایع و تولید به قوانین مالیاتی اشاره کرد و گفت: طبق قوانین مالیاتی از 25 درصد مالیات 7 درصد شامل معافیت و بخشودگی برای واحدهای تولیدی در نظر گرفته شده است که با آموزش و اطلاع رسانی، تولیدکنندگان می‌توانند از آن بهره‌مند شوند.

وی در ادامه اضافه کرد: اشخاص حقوقی و شرکت‌ها باید صورتحساب‌های خود را که از دستگاه‌های کارت‌خوان استفاده می‌کنند را در سامانه مالیاتی به‌روزرسانی و اظهارنامه‌ها را تکمیل کنند.

مدیرکل امور مالیاتی غرب استان تهران افزود: اشخاص حقیقی و فعالین حوزه طلا باید در سامانه مالیاتی صورتحساب خود را به‌روزرسانی و بارگذاری کنند و دریافت شناسه یکتا الزامی است.

بهرامی تصریح کرد: اگر فروش و معاملات افراد حقیقی در شش ماه نخست سال بیش از 18 میلیارد تومان باشد، باید شناسه یکتا دریافت و اطلاعات خود را از طریق صورتحساب الکترونیکی در سامانه بارگذاری کنند.

وی ابراز داشت: مالیات غرب استان تهران آمادگی کامل دارد که آموزش‌های مالیاتی و آشنایی با قوانین را برای صاحبان صنایع و تولیدکنندگان برگزار کند.

عدم خدمات‌رسانی شهرداری گلستان به شهرک صنعتی قلعه‌میر 

در ادامه بلال مرحمتی با اشاره به مشکلات عمده شهرک صنعتی قلعه‌میر گفت: مسائل کاربری در شهرک صنعتی و تبصره یک ماده یک جهاد کشاورزی، آب شرب، مسائل زیست‌محیطی، آتش‌نشانی و بی‌توجهی شهرداری در ارائه خدمات از مهمترین مشکلات در شهرک صنعتی قلعه میر است.

وی با بیان اینکه شهرک صنعتی قلعه‌میر دارای مصوبه و مجوز از هیئت دولت است افزود: تولیدکنندگان به شهرداری گلستان تمامی عوارض ساخت‌وساز و پسماند را پرداخت کرده‌اند و شهرداری با وجود دریافت این عوارض خدمات مطلوبی در شهرک صنعتی ارائه نمی‌کند.

رئیس هیئت‌مدیره شهرک صنعتی قلعه‌میر در پایان با اشاره به مشکلات عدیده بر مالیات بر درآمد، خاطرنشان کرد: 3 درصد مالیات‌ها از 9 درصد ارزش افزوده توسط دولت به شهرداری‌ها برگشت داده می‌شود، ولی متأسفانه هیچ خدماتی از سوی شهرداری در شهرک صنعتی قلعه میر دیده نمی‌شود.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار