سوت آغاز دولت سیزدهم رسما با برگزاری مراسم تحلیف به صدا در آمد و بنا بر اعلام رئیس جمهور در هفته جاری لیست پیشنهادی کابینه سید ابراهیم رئیسی از پاستور به بهارستان ارسال میشود.
در این میان مشخص شدن نام وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات یکی از حساسترین نقاط کابینه برای افکارعمومی و نخبگان تلقی میشود تا بواسطه جنس این انتخاب بتوان مسیر فراز و فرود توسعه ارتباطات در سالهای آتی را پیش بینی کرد.
در کنار اسامی محدودی که برای تصدی وزارت ارتباطات در محافل سیاسی و رسانی مطرح میشود، نام یک چهره جوان و فعال در حوزه ارتباطات دیده میشود که شاید بواسط همکاری مستقیمش با رئیسی در سالهای اخیر جزو پرشانس ترین افراد برای معرفی به مجلس باشد.
عیسی زارع پور متولد سال ۱۳۵۹ در استان کرمانشاه است که مقطع کارشناسی ارشد را در دانشگاه صنعتی شریف رشته مهندسی کامپیوتر با گرایش "نرمافزار" و مقطع دکتری و فوق دکتری را در دانشگاه نیوساوت ولز "استرالیا" در رشته کامپیوتر به اتمام رساند. زارع پور با سابقه تحصیل در برترین دانشگاههای داخلی و بین المللی مدتی ریاست مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را عهده دار بود و در وزارت ارتباطات و بهداشت درمان نیز بعنوان مشاور آیتی فعالیت کرد و با حضور آیت الله رئیسی بعنوان رئیس مرکز فناوری اطلاعات قوه قضائیه در سال ۹۸ منصوب شد.
رئیس جوان مرکز فناوری اطلاعات دستگاه قضایی در دوران حضورش گامهای بزرگی را در هوشمندسازی خدمات دستگاه قضا و حذف فرایندهای دست و پاگیر قضایی برداشت و آذری جهرمی "وزیر ارتباطات" دولت دوازدهم با تجلیل از این تحولات گفت: توسعه خدمات "الکترونیک قضایی" در دوران آیت الله رئیسی بسیار خوب جلو رفت و امروز شاهد یک پیشرفت قابل توجه در دادرسی الکترونیک هستیم.
عیسی زارعپور که در دوران مسئولیت هایش همواره بعنوان یک مدیر اجرایی و تخصصی به دور از حواشی سیاسی فعالیت میکرد در روز معارفهاش در دستگاه قضایی گفت: مردم طعم شیرین فناوری را در زندگی خود چشیدهاند و همه کارهای خود را از این طریق انجام میدهند که البته آسیبهایی را در کنار خود دارد که من معتقدم ناشی از عدم فرهنگسازی درست است.»
تجربه حضور در خوشنامترین مراکز آکادمیک داخلی و خارجی این بینش عمیق را به گزینه جوان تصدی وزارت ارتباطات داده است که رویکرد انقباضی در قبال توسعه ارتباطات نتیجه ای جز عقب نگاه داشتن کشور و ایجاد نارضایتی در جامعه نخواهد داشت و همانگونه که رهبرمعظم انقلاب مکررا فرمودهاند، در قبال آفت های این توسعه، "فرهنگسازی" موثرترین اقدام دستگاههای متولی برای به حداقل رساندن آسیبهای فضای مجازی است.
حال باید دید در ساعت های پایانی جمعبندی و اعلام لیست وزرای پیشنهادی به مجلس که طبیعتا سنگینترین لابیهای پرقدرت سیاسی برای اعمال نظر در چینش فهرست کابینه در جریان است، چه سرنوشتی برای وزارتخانه مهم ارتباطات و فناوری اطلاعات رقم میخورد./ناطقان
ناظنا