به گزارش ایران اکونا به نقل از گروه رسانههای خبرگزاری تسنیم، هیئتمدیره باشگاه پرسپولیس بعد از یک هفته وقفه صبح روز گذشته نشستی را با حضور تمامی اعضا برگزار کرد و یکی از مهمترین بحثهای این جلسه موضوع انتقال مالکیت ششدانگ ساختمان این باشگاه به پرسپولیس در راستای حفاظت از منافع سهامداران بود. درواقع در این جلسه مصوب شد که باشگاه پرسپولیس از دولت خواستار رسیدگی به این موضوع شود؛ چراکه مالکیت این ساختمان از مدتها پیش باید به نام این باشگاه سند میخورد که به هر دلیل هنوز این اتفاق رخ نداده است. اما واقعیت امر این است که موضوع انتقال مالکیت دو باشگاه استقلال و پرسپولیس که در زمان ریاست محمد دادکان در فدراسیون فوتبال به آنها واگذار شده سالهاست که در مجمع دو باشگاه بحث میشود اما بینتیجه بوده است. محمد دادکان بارها اعلام کرده که در زمان ریاستش ساختمانهای سرخابیها را بهصورت محضری به آنها واگذار کرده درحالیکه در این مورد هیچ یک از دو باشگاه نتوانستهاند اسنادی را ارائه دهند.
در این میان باشگاه پرسپولیس مدعی است که 400 میلیون تومان در زمان مدیریت دادکان در فدراسیون بابت خرید دائمی این ساختمان هزینه کرده است. البته در آن زمان قیمت ساختمان این باشگاه حدود 800 میلیون تومان برآورد شده بود که قرار بر این شد نیمی دیگر از مبلغ را فدراسیون از طریق سازمان تربیتبدنی تامین کند که این اتفاق رخ داد. ناگفته نماند در زمان مدیریت علی کفاشیان در فدراسیون فوتبال تلاش زیادی شد که ساختمانهای سرخابیها به نام آنها زده شد که این مسئله در مجمع رای کافی نیاورد. به هر جهت باشگاه پرسپولیس در واکنش به اینکه سهدانگ ساختمانش در مالکیت شستا درآمده از دولت خواستار پیگیری این مسئله شده است. ناگفته نماند اگر در این چند سال دو باشگاه استقلال و پرسپولیس موفق شده بودند سند ساختمانهای خود را به نام بزنند شاید با این سندها وام گرفته و در بازپرداخت آن به مشکل خورده بودند. همین طور که الان سند ورزشگاههای تحت مالکیتشان را در گروی بانک دارند و تا زمانی که بدهی بانکی سنگین خود را پرداخت نکنند به آنها دسترسی نخواهد داشت. این در حالی است که گفته میشود بخشی از اقساط وامها پرداخت نشده و با ادامه این روند حتی ممکن است مالکیت این ورزشگاهها به بانکها منتقل شود!
پرداختی 55 میلیارد تومانی بانک تجارت
باشگاه پرسپولیس در ماههای اول سال بود که به کنسرسیوم بانکها انتقال پیدا کرد و در این چند ماه این باشگاه برای اینکه بتواند دستمزد بازیکنان و مربیانش را بابت فصل پیشپرداخت کند متحمل هزینههای سنگینی شد. در همین راستا اسپانسرهای باشگاه پرسپولیس و همچنین بانک شهر کمکهای مالی زیادی به این باشگاه داشتند اما برخی بانکها نظیر بانک تجارت و بانک ملت که هر یک 20 درصد از سهام باشگاه پرسپولیس را خریداری کرده بودند پرداختی به این باشگاه نداشتند. مسئلهای که باعث شد هیئتمدیره باشگاه پرسپولیس پیگیریهای متعددی را در این زمینه انجام دهد. ابتدا بانک ملت بود که 48 میلیارد تومان به این باشگاه کمک کرد و اخیرا هم بانک تجارت مبلغ 56 میلیارد تومان پرداختی به باشگاه پرطرفدار داشته است. این پولها صرف هزینههای جاری باشگاه پرسپولیس، اردوهای این تیم در خارج از کشور با پروازهای اختصاصی و پرداخت 10 درصد دیگر از قرارداد اعضای تیم شده است.
هنوز خبری از پول فروش عبدالکریم نیست
یکی از راههای درآمدزایی باشگاه پرسپولیس در تابستان فروش یکی از ستارههای خارجی خود به باشگاه الوکره قطر بود. انتقالی که با رقم یک میلیون و 300هزار دلار انجام گرفت و قرار بر این شد که باشگاه قطری در دو قسط این پول را پرداخت کند. تا الان که چند ماه از این انتقال میگذرد باشگاه پرسپولیس نتوانسته پولی از باشگاه قطری بگیرد. این در شرایطی است که این باشگاه راههای زیادی را امتحان کرده که به نتیجه نرسیده است. آخرین باری که رضا درویش در این مورد اظهارنظر کرد دو هفته پیش بود و او از پرداخت این رقم توسط باشگاه الوکره در یک هفته آینده خبر داد که این وعده عملی نشد. گویا قطریها بهخاطر قوانین سختی که دارند فقط این پول را در ازای خرید بازیکن میتوانند به باشگاه پرسپولیس پرداخت کنند و چون بانکهای ایرانی با تحریم ظالمانه مواجهند، امکان انتقال پول با این شرایط ممکن نیست. الان چند روزی میشود که باشگاه پرسپولیس شماره حساب به قطریها داده و همچنان به دنبال راهی برای گرفتن طلبش است. در حال حاضر نیز زمان پرداختی به بازیکنان و مربیان خارجی پرسپولیس فرا رسیده و این باشگاه برای این پرداختیها روی پول فروش عبدالکریم حساب کرده است.
وعده عجیب مدیرعامل بانک شهر
مدیرعامل بانک شهر روز گذشته در یک گفتوگوی تلویزیونی وقتی بحث کمبود ورزشگاه خوب در کشورمان مطرح شد خیلی سریع از ساخت یک ورزشگاه اختصاصی برای باشگاه پرسپولیس خبر داد. او در حالی این ادعا را مطرح کرد که حتی اصلا بحث آن هم در هیئتمدیره این باشگاه مطرح نشده است. جالب اینجاست که هیئتمدیره باشگاه پرسپولیس فعلا در تلاش است مالکیت ورزشگاه شهید کاظمی را از اداره کل ورزش استان تهران پس بگیرد و در این زمینه به بنبست خورده است و در چنین شرایطی وعده ساخت ورزشگاه اختصاصی دادن از سوی احمدی عجیب بود. جالب اینکه احمدی در تابستان هم از بودجه 500 میلیارد تومانی برای بستن یک تیم خوب جهت حضور پرقدرت در لیگ قهرمانان آسیا خبر داده بود که شاید یکچهارم آن در آن مقطع در اختیار باشگاه پرسپولیس قرار داده شد. در همین راستا یکی از اعضای هیئتمدیره باشگاه پرسپولیس به «فرهیختگان» گفت: «واقعیت امر این است که باشگاه در هزینههای جاری خود مانده است و برای اینکه بتوانیم از بانکها پول بگیریم باید کلی درخواست و خواهش کنیم. ساخت ورزشگاه شاید در شرایط فعلی برای دولت هم راحت نیست چه برسد برای باشگاه ما. ضمن اینکه سهامدارهای باشگاه که بانکها هستند بسیار بعید است که بخواهند در این زمینه هزینه کنند. با این شرایط شاید بهتر باشد که به هواداران وعدهای که عملی شدنش ممکن نیست، ندهیم.»
گاریدو پیگیر شرایط زمین تمرینی
زمین چمن ورزشگاه شهید کاظمی کیفیت خود را در قسمتهای جلوی دروازهها به طول کامل از دست داده و گاریدو خواستار رسیدگی به آن شده است. اگرچه باشگاه پرسپولیس زمین شماره 3 آزادی را برای سرخپوشان اجاره کرده است اما از آنجا که تمامی امکانات پزشکی، بدنسازی و... . این تیم در ورزشگاه شهید کاظمی است، اولویت گاریدو آمادهسازی چمن این ورزشگاه است. در این زمینه باخبر شدیم احتمالا چمنهای جلوی دروازههای محل سرخپوشان بهطور کامل تغییر کند و تا شروع دوباره مسابقات لیگ این زمین آماده بهرهبرداری شود. در این فاصله پرسپولیس در زمین شماره سه ورزشگاه آزادی تمرین خواهند کرد.
منبع: فرهیختگان