به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از نطنز، روستاها گنجینههای نهفتهای هستند که اگر شناخته شوند میتوانند ارزش افزوده بالایی داشته باشند و روستای عباسآباد از توابع شهرستان نطنز یکی از این روستاهاست؛ این روستا در تولید گلهای تزیینی حرفی برای گفتن دارد به نحوی که با چند برابر شدن گلخانهها، روستای عباسآباد به قطب گلخانهای تبدیل میشود و این موضوع مورد تاکید مسئولان شهرستان نطنز نیز است.
محمد عباس ظریفی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن تاکید بر توسعه کِشت گلخانهای در شهرستان نطنز اظهار داشت: این کار برای ایجاد اشتغال جوانان، افزایش درآمد اهالی و استفاده بهینه از منابع آب به ویژه در روستا مفید است.
وی ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه ساخت گلخانه در روستاهای شهرستان نطنز گفت: با تلاشهای اهالی این روستا و حمایتهای انجام شده، تعداد گلخانههای روستای این روستا عباسآباد طی پنج ماه گذشته از 10 واحد به 45 واحد افزایش یافته است.
احمدعلی مختاریانپور نیز در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در نطنز ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه ساخت گلخانه در روستای عباسآباد اظهار داشت: در حال حاضر در این روستا افزون بر 40 گلخانه تولید گلهای زینتی و شاخه بریده در حال فعالیت هستند.
وی ضمن اشاره به پتانسیل روستای عباسآباد از توابع شهرستان نطنز افزود: در روستای عباسآباد بزرگترین روستای تولیدکننده گلهای زینتی و شاخه بریده استان اصفهان، سالیانه نزدیک به شش میلیون شاخه گل روانه بازار میشود.
مختاریانپور درباره رفع مشکل وثیقه بانکی روستاییان برای دریافت وام حمایتی گفت: در حال رایزنی با مسئولان بانک و جهاد کشاورزی هستیم تا روستاییان هم بتوانند با وثیقه از تسهیلات بانکی برای راهاندازی و یا گسترش گلخانههای خود بهرهمند شوند.
به گزارش ایران اکونا به نقل از تسنیم؛ روستای عباس آباد با 70خانوار و 300سکنه، کوچکترین روستای بخش بادرود است؛ این روستا در چند سال گذشته به لحاظ اجرای موفق طرح هادیِ روستایی، به عنوان روستای نمونه استان اصفهان معرفی شده و این روزها بزرگترین تولیدکننده محصولات کشاورزی و گلخانهای است.
اهالی این روستا و به ویژه جوانان، خشکسالی و کم آبی را به فرصت تبدیل کردند و به کشت محصولات گلخانهای به ویژه گلهای زینتی روی آوردهاند؛ در گلخانه گلهای زینتی تعدادی از جوانان این روستا با ایجاد و راهانداری گلخانه توانستهاند برای بیش از 500 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم شغل ایجاد کنند، مشغول به کار هستند.
روایتی از دغدغه گلخانهداران استان کهگیلویه و بویراحمد/ بی مهریها ریشه تولید را میخشکاندیک هکتار گلخانه معادل 10 هکتار زمین کشت سنتی است/ طرح کشت گیاهان دارویی در اراضی رها شده کاشاناستاندار البرز: کشتهای گلخانهای در البرز حمایت میشودگلهای داوودی، میخک، زنبوری، تاج خروسی، لویی، عروس ایرانی و لیسیانتوس در این روستا کشت میشود و امسال با کمک دیگر جوانان روستا در تولید بذر گلهای وارداتی هم خودکفا شدهاند.