به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرنگار مهر، مهدی نیکسیرت عصر شنبه در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه در آستانه هفته تأمین اجتماعی در اردبیل اظهار کرد: تحول عظیمی در حوزه درمان در سالجاری در حال تحقق است که انتظار میرود با توجه به شرایط بیمهشدگان این سازمان بتوانیم خدمات مطلوب و کیفی را به بیمهشدگان ارائه کنیم.
وی به ۴۸ مصوبه سفر رئیس سازمان تأمین اجتماعی در سال گذشته به همراه هفت مصوبه سفر رئیس جمهور در حوزه درمان تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: همه این مصوبات چراغ راه برای خدماترسانی کیفیتر و مطلوبتر در سالجاری است که سعی خواهیم کرد این کار را به شکل مناسب به سرمنزل مقصود برسانیم.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل تصریح کرد: برای ۶۲۰ هزار نفر از بیمهشدگان تأمین اجتماعی در استان اردبیل در حوزههای بیمهای، درمانی و حتی سرمایهگذاری طرحهای خوبی در استان اردبیل پیشبینی شده که با اجرایی شدن آن میتوانیم اقدامات اساسی را انجام دهیم.
نیکسیرت از پرداخت ۳۳ میلیارد تومان بدهی مدیریت درمان در کوتاهترین زمان با درایت مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی خبر داد و افزود: بدهی پیمانکاران در پروژههای مختلف به صفر رسیده و ما با قوت و قدرت پروژههای درمانگاهی را در نمین، گرمی، بیلهسوار، خلخال و مشگینشهر در حال احداث داریم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: قرار است زودتر از موعد مقرر این پروژهها به سرانجام برسد که نمونه آن احداث درمانگاه تخصصی سبلان است که در چهار هزار و ۵۰۰ متر مربع پروژه با پیشرفت ۷۰ درصد در حال انجام است که تا دهه فجر شاهد بهرهبرداری از این درمانگاه خواهیم بود.
نیکسیرت رویکرد مدیریت درمان را توسعه درمانگاهها و مجموعههای تخصصی در تأمین اجتماعی اعلام کرد و ادامه داد: در بیمارستان سبلان اردبیل بحث بازسازی تأسیسات مکانیکی را با ۶۳ میلیارد تومان آغاز کردیم و در کنار آن بخش اطفال این بیمارستان بازسازی شده و به شکل هتلینگ به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی اضافه کرد: در نمین ساخت درمانگاه با پیشرفت مناسب و تأمین اعتبار ۷۰ میلیارد تومانی در حال انجام است و در کنار آن تأسیسات بیمارستان ارس در مرحله بازسازی قرار گرفته و ساختمان ناایمن درمانگاه خلخال نیز به سرعت بازسازی و مورد مرمت قرار میگیرد.
نیکسیرت از پرداخت ۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار به حساب آموزش و پرورش و تأمین زمین برای احداث درمانگاه گرمی خبر داد و بیان کرد: ۵۰ میلیارد تومان اعتبار اولیه نیز برای این پروژه در نظر گرفته شده است.
وی احداث درمانگاه تخصصی در بیلهسوار و افزایش تخت بیمارستانی در ارس پارسآباد را از ۱۶۰ تخت به ۲۵۶ تخت یادآور شد و اظهار کرد: در مشگینشهر نیز ساخت و تجهیز درمانگاه به عنوان اولویت اصلی مورد توجه است.
نیکسیرت به رفع کمبود دارویی در مراکز درمانگاهی تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: به محض حضور در این استان سعی کردیم تا کمبودها را از طریق شرکتهای دارویی جبران کرده و خریدمان را به نحوی انجام دهیم تا ذخیره دارویی از ۶ تا ۹ ماه در این استان را داشته باشیم.
وی از شتاب گرفتن خرید داروهای مورد نیاز بیماران و تأمین آنها به شکل مطلوب خبر داد و تصریح کرد: در کنار این امر، جذب پزشکان متخصص و فوق تخصص نیز در قالب یک ردیف مشخص در حال پیگیری است.
نیکسیرت به پدیده نامبارک زیرمیزی اشاره کرد و افزود: در بسیاری از استانها این پدیده آبروی جامعه پزشکی را مخدوش کرده و ما از زمان حضور در این استان با حساسیت این موضوع را پیگیری میکنیم و پزشکانی که در این زمینه تخلفی انجام دهند، قطع همکاری و پایان کار آنها صادر میشود.
پرداخت بدهی مراکز بیمارستانی و داروخانهها در اردبیل
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل از پرداخت ۲۱۷ میلیارد تومان بدهی مراکز طرف قرارداد بخش خصوصی و دولتی خبر داد و خاطرنشان کرد: تا پایان سال گذشته بدهی خود را به مطب پزشکان و دندانپزشکان تسویه کردیم و تا آخر اردیبهشت ماه نیز بدهی تأمین اجتماعی به داروخانهها تسویه شده است.
وی از مجوز استخدام ۴۲ نفر نیروی تخصصی به بیمارستانها و مراکز درمانگاهی استان خبر داد و اضافه کرد: استخدامها از طریق آزمون است و هیچگونه جذب نیروی سفارشی را در تأمین اجتماعی شاهد نیستیم.
نیکسیرت از حل مشکلات ساخت و ساز و فعالیتهای عمرانی مدیریت درمان خبر داد و اضافه کرد: پیش از این به خاطر بدهی ۴۸ میلیارد تومانی در قالب ماده ۱۰۰ شهرداری مدیریت درمان مجوز ساخت یک متر بنا را نداشت که با پیگیریهای انجام شده این مشکل رفع شده و ما سعی میکنیم فرصتسوزیهای گذشته را نیز به نحوی جبران کنیم.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل بیان کرد: ۷۰ درصد تختهای بیمارستانی تأمین اجتماعی در سال گذشته اشغال بوده و در مجموع یک میلیون و ۲۵۹ هزار نفر از خدمات اورژانس، جراحی، زایمان و ویزیت پزشکان عمومی، تخصصی و دندانپزشکی استفاده کردند.