تهدید تجاری چین علیه غرب

در جریان تشدید مناقشات تجاری چین با آمریکا و اتحادیه اروپا، پکن بلوک غرب را به اعمال تعرفه بر برخی مواد شیمیایی که برخی از آنها در خودروها نیز استفاده می‌شود تهدید کرده است.
- اخبار بین الملل -

به گزارش ایران اکونا به نقل از گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم "ویرتشافتز ووخه" در مطلبی نوشت: اختلافات تجاری بین چین و غرب همچنان تشدید می شود. ابتدا "جو بایدن" تعرفه خودروهای برقی چینی را افزایش داده و اکنون پکن در حال بررسی تعرفه های تنبیهی بر واردات مواد شیمیایی از ایالات متحده و اتحادیه اروپا است.

در این گزارش آمده است: در مناقشه تجاری با ایالات متحده آمریکا و اتحادیه اروپا، چین غرب را به اعمال تعرفه بر برخی مواد شیمیایی تهدید کرده که برخی از آنها در خودروها نیز استفاده می شود. وزارت بازرگانی چین تحقیقات ضد دامپینگ در مورد چنین مواد شیمیایی از اتحادیه اروپا، ایالات متحده آمریکا، ژاپن و تایوان را آغاز کرده است.

وزارت بازرگانی چین روز یکشنبه اعلام کرد، مواد شیمیایی مورد بحث "پارافورمالدئید کوپلیمر شده" است که می تواند تا حدی جایگزین مس، روی، قلع، سرب و سایر مواد فلزی شود و از جمله در قطعات خودرو، دستگاه های الکتریکی و ماشین آلات صنعتی استفاده می شود. . در تجارت خارجی، دامپینگ به معنای فروش محصول زیر قیمت تولید است که ناقض قوانین تجارت است.

انتظار می‌رود این تحقیقات ظرف یک سال تکمیل شود، اما می‌تواند برای شش ماه دیگر "در شرایط خاص" تمدید شود. یک سخنگوی اتحادیه اروپا روز یکشنبه در پاسخ به سوالی در این باره در بروکسل گفت که کمیسیون اروپا این تصمیم جمهوری خلق چین را مورد توجه قرار داده است. وی افزود: ما اکنون قبل از تصمیم گیری در مورد مراحل بعدی، محتویات تحقیقات را به دقت بررسی خواهیم کرد.

کارشناسان این اقدام دولت چین را واکنشی متقابل به اختلافات تجاری اخیر با غرب می دانند. "جو بایدن"، رئیس جمهور آمریکا، از جمله، تعرفه های 100 درصدی ویژه ای را بر واردات خودروهای الکتریکی از چین وضع کرده است. اتحادیه اروپا در حال حاضر در حال بررسی میزان تحریف چین در بازار خودروهای الکتریکی است. تصمیم گیری در مورد اینکه آیا اتحادیه اروپا تعرفه های تنبیهی را اعمال خواهد کرد، هنوز معلق است. البته اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان و اقتصاد این کشور علیه چنین تعرفه‌هایی صحبت کرده بودند.

"برند لانگه"، رئیس کمیته تجارت در پارلمان اروپا، انتظار دارد که اتحادیه اروپا به زودی تعرفه هایی را بر خودروهای برقی چینی اعمال کند. لانگه به شبکه تحریریه آلمان (RND) گفت: من فرض می‌کنم که تحقیقات در مورد شیوه‌های تجاری ناعادلانه منجر به تعرفه‌های جبرانی برای برخی محصولات شود.

این مقام حزب سوسیال دموکرات با انتقاد از این اقدام آمریکایی ها گفت: ایالات متحده اساساً نگرش خود را در مورد مسائل تجاری تغییر داده است، قوانین بین المللی کمتر و کمتر به حساب می آیند. لانگ خطر بزرگی را برای اروپا ارزیابی می کند در سایه این شرایط که حتی صادرات بیشتری از چین وارد بازار اروپا شود.

فردریش مرز، رهبر حزب دموکرات مسیحی و نامزد احتمالی صدر اعظمی در آلمان هم بر این عقیده است که اتحادیه اروپا باید در مورد تشدید احتمالی تعرفه های واردات بسیار محتاط باشد.

مرز در ایمیلی به حامیانش هشدار داد: «ایالات متحده آمریکا و چین در غیر این صورت واکنش نشان خواهند داد و تعرفه‌ها را افزایش خواهند داد و تعرفه‌های موجود را بیش از پیش افزایش خواهند داد». حتی اگر فاز کنونی سیاست تجاری در جهت دیگری باشد، اتحادیه اروپا باید اساساً به این اعتقاد خود پایبند باشد که بازارهای باز و تجارت آزاد جهانی به بهترین وجه برای ایجاد رونق و رشد مناسب هستند.

شولتز هم اخیراً نسبت به بسته شدن بازارها در سایه این مناقشات هشدار داد. وی در سخنانی در برلین گفت: در نهایت، حمایت‌گرایی همه چیز را گران‌تر می‌کند. آنچه ما نیاز داریم تجارت آزاد و عادلانه جهانی است که نباید زیر چرخ بیفتد.

دستگیری دو شهروند چینی در آمریکا به دلیل کلاهبرداری رمزارزیجدا شدن اقتصاد کشورها از چین شاید "غیرممکن" باشد

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار