تشریفات گمرکى بیش از ۱۴ میلیارد دلار کالای وارداتی از طریق گمرک فرودگاه امام (ره)

در سال ١۴۰۳ تشریفات گمرکى بیش از ۱۴ میلیارد دلار کالای وارداتی از طریق گمرک فرودگاه امام (ره) انجام و ترخیص قطعی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان ـ غلامحسین نوحى مدیر کل گمرک فرودگاه امام (ره) با اعلام این خبر گفت: در رویه واردات در سال گذشته ۶۵ هزار تن کالا به ارزش ۱۴ میلیارد و ٢٣٨ میلیون دلار از این اداره کل ترخیص شده است که نسبت به مدت مشابه از نظر ارزش ۶۶ درصد رشد داشته است.

مدیر کل گمرک فرودگاه امام (ره) در خصوص عمده کالاهاى وارداتى از این اداره کل اظهار داشت: عمده کالاهاى وارداتى این گمرک شامل طلا، تلفن همراه، دارو و مواد اولیه دارو، قطعات و تجهیزات پزشکى مى‌باشد به طوریکه در سال ١۴۰۳ از این گمرک ۹۶ تن طلا به ارزش ٧ میلیارد و ۶۵۱ میلیون دلار و تلفن همراه به ارزش ۱ میلیارد و ۷۱۳ میلیون دلار وارد کشور شده است.

نوحی خاطرنشان کرد: در حوزه مسافرى گمرک فرودگاه امام (ره) در ١٢ ماهه سال ١۴٠٣ حدود ٧ میلیون و ٩٢٢ هزار و ۹۴۴ نفر مسافر از مرز هوایى این گمرک تردد داشته‌اند که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶ درصد رشد نشان می‌دهد.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار