قاسم طالبی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در قم اظهار کرد: 10 سال است که طرح پرداخت کمک بیمه رانندگان تاکسی به این شکل بود که 13.5 درصد را دولت و 13.5 درصد را رانندگان پرداخت میکردند.
وی افزود: از سال 92 و 93 جلوی پرداختی دولت گرفته شد، هرکسی راننده تاکسی میشود خودش باید مبلغ بیمه را پرداخت کند و از کمک دولت خبری نیست.
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری قم با بیان اینکه هماکنون نزدیک به 800 تا 850 راننده تاکسی در شهر قم بیمه تاکسی ندارند که باید از طریق یارانههای دولتی اختصاص پیدا کند، خاطرنشان کرد: مذاکرات زیادی در این زمینه انجام شد که به جایی نرسید؛ بنابراین جلساتی با سازمان تأمین اجتماعی برگزار و طرحی به اسم طرح فراگیر بیمه تأمین اجتماعی مطرح شد که شرایطی به نسبت مشابه به شرایط قبلی را داشت.
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری قم اضافه کرد: همایشی با رانندگانی که درخواست بیمه داشتند برگزار شد و مسئولان بیمه نیز حضور داشتند، نزدیک به 120 نفر از رانندگان که بیمه دولتی نداشتند از طریق این طرح بیمه شدند و اگر سایر افراد نیز درخواست بدهند رسیدگی خواهد شد.
طالبی با تاکید بر اینکه تعداد 3000 نفر از رانندگان افرادی هستند که تا سال 92 و 93 اقدامی درباره بیمه داشته و زیر نظر بیمه قرار گرفتند، گفت: 800 تا 850 نفر از رانندگان تاکسی بیمه ندارند که با اقدامات اخیر 120 نفر از این تعداد نیز زیر نظر طرح تأمین اجتماعی قرار گرفتند و امید است بتوانند از یارانه دولتی برای بیمه بهره ببرند.
وی افزود: بیمه رانندگان تاکسی اگر بخواهد در سراسر کشور تأمین شود، به طور قطع تعداد زیادی از افراد را شامل میشود و در بودجه سازمان تاکسیرانی این میزان اعتبار وجود ندارد، دولت نیز اعلام کرده است که نمیتواند این مبلغ را تقبل کند تا رانندگان با چنین طرحهایی از طرف سازمان تأمین اجتماعی بتوانند بیمه شوند.