به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمد جعفری مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با تبریک فرارسیدن هفته بیمه سلامت، اظهار داشت: این هفته فرصتی برای معرفی بیشتر خدمات بیمه و اطلاعرسانی عمومی است.
وی با بیان اینکه بالغ بر 60 درصد جمعیت استان کرمان تحت پوشش بیمه سلامت هستند، گفت: ماهانه حدود 150 میلیارد تومان گردش مالی بیمه سلامت در استان کرمان است؛ ماهانه حدود دو میلیون نفر از بیمه سلامت خدمات دریافت کرده و از بیمه سلامت برای درمان و تشخیص بیماری استفاده میکنند.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان با اشاره به اینکه تمام روستاییان استان کرمان بیمه رایگان سلامت بوده و از پزشک خانواده برخوردار هستند، افزود: دسترسی عموم شهروندان به دریافت خدمات بیمهای آسان شده و دهک یک تا پنج جامعه به صورت خودکار تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه برای سه دهک پایین جامعه فرانشیز سرپایی تا 85 درصد پرداخت میشود و در صورت بستری شدن تا 100 درصد هزینه درمان آنها رایگان است، گفت: در ارتبا با بیماران صعبالعلاج نیز تا 95 درصد هزینه سرپایی و تا 100 درصد هزینه بستری شدن آنها توسط بیمه سلامت پرداخت میشود.
جعفری با اشاره به اینکه فرزندآوری برای بیمه سلامت بسیار اهمیت دارد و به غیر از خدمات عمومی و فرهنگسازی در جامعه در پوشش خدمات درمانی زوجین نابارور تا خدمات رایگان برای کودک آنها تا پنج سال را انجام میدهیم، افزود: از زوجین نابارور درخواست داریم که برای دریافت خدمات رایگان به مراکز طرف قرارداد بیمه سلامت مراجعه کنند و خدمات با کیفیتی به آنها ارائه میشود.
وی با بیان اینکه برای پیشگیری و غربالگری برنامه جدیدی در هفته سلامت داریم که این برنامهها از این هفته آغاز میشود، ادامه داد: در بیماریهای هزینهبر غیر واگیر مزمن ورود کردیم تا با غربالگری به موقع جامعه، افراد قبل از وقوع علایم بیماری متوجه شده و پیشگیری و درمان کنند.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان با اشاره به اینکه هفته بیمه سلامت در کشور از امروز 29 مهرماه آغاز و تا جمعه 5 آبان ادامه دارد، گفت: در این هفته برنامههایی برای جامعه هدف و پیشگیری از بیماریها برای عموم مردم پیشبینی شده است.
وی با بیان اینکه بیمه سلامت در استان کرمان با بالغ بر 95 درصد موسسات موجود درمانی از بیمارستان و درمانگاه تا داروخانهها طرف قرارداد است، افزود: متاسفانه در برخی شهرهای استان از جمله سیرجان پزشکان حاضر به شرکت در طرح نسخهنویسی الکترونیکی نیستند و پیگیر این موضوع هستیم.
جعفری با اشاره به اینکه جامعه روستایی تحت پوشش بیمه سلامت استان کرمان حدود یک میلیون و 200 هزار نفر هستند که با وجود پزشک خانواده بهترین بهره را از خدمات درمانی میبرند، گفت: در بسیاری از مراجعات مردم نیازی به پزشک متخصص ندارد و با استفاده از پزشک خانواده از وقت و هزینه درمانی نیز جلوگیری میشود؛ چه بسا حضور در مطب پزشکان متخصص و صرف وقت طولانی در این مطبها بیشتر باعث بیماری شود.
وی با بیان اینکه بیمارستانها مکلف هستند دارو و نیاز تجهیزات پزشکی بیماران را تامین کنند و بیمار یا همراهی وی نباید برای تامین این اقلام راهی خیابان شود، افزود: مردم این موضوع را از بیمارستانها مطالبه کنند و از بیمارستان خارج نشوند.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان با اشاره به اینکه در تمام بیمارستانها کارشناس ناظر بیمه سلامت داریم که مردم در صورت نارضایتی میتوانند به وی مراجعه کرده و پیگیر مطالبه خود شوند، گفت: در بخش بستری بیشترین نیاز بیماران به پیچ و پلاک، پروتزها، لنز چشم پزشکی و استند قلبی است که باید در بیمارستان تامین شود.