بررسی قیمت و کیفیت انواع ایزوگام و کاربرد آن ها

استفاده از ایزوگام ها برای محافظت از ساختمان در برابر رطوبت و آب ناشی از باران و برف بسیار اهمیت دارد. این ایزوگام‌ها انواع مختلفی دارند که بر اساس نیازهای مختلف تولید شده‌اند، از جمله ایزوگام‌های پلیمری و دمیده و ...
- اخبار بازار -

بنابراین، بررسی قیمت و کیفیت انواع ایزوگام و کاربرد آن‌ها امری حیاتی برای انتخاب نوع مناسب و نصب صحیح در مکان‌های مختلف است. در این مقاله، قصد داریم به بررسی دقیق و کامل این ایزوگام‌ها بپردازیم و اطلاعات مفیدی را به اشتراک بگذاریم.

بررسی انواع ایزوگام

ایزوگام‌ها انواع مختلفی دارند و برای مصارف گوناگون به کار می‌روند. با در نظر گرفتن تولید ایزوگام‌های مختلف برای بخش‌های متفاوت ساختمان، برای اجرای انواع ایزوگام، سطح مورد نظر را باید به دقت و کمال بررسی نموده و عایق مناسب آن را انتخاب نمود. انواع ایزوگام به شرح زیر است:

انواع ایزوگام‌ها بر اساس ماده تشکیل‌دهنده

یکی از تقسیم‌بندی‌های مهم انواع ایزوگام‌ها، بر اساس مواد اولیه‌ای که آن‌ها را تشکیل می‌دهند، انجام‌ شده‌ است. به این ترتیب، ایزوگام‌ها به دو دسته تقسیم می‌شوند که شامل:


ایزوگام پلیمری  (BPP)

ایزوگام پلیمری از قیر خالص 70-60 تشکیل شده است. در نتیجه تبخیر نفت خام در پالایشگاه، بنزین، حلال‌های نفتی، نفت چراغ، نفت گاز و سایر روغن‌های سبک آن جدا‌شده ‌و قیر آن در دمای بالای 380 درجه (در فشار معمول) به صورت جامد یا نیمه‌جامد باقی می‌ماند.

ایزوگام پلیمری نسبت به ایزوگام دمیده، دارای عمر و دوام بیشتری است و از مقاومت بسیار بیشتری نیز برخوردار است.

 

ایزوگام دمیده  (BOF)

ماده اصلی تشکیل‌دهنده آن قیر دمیده است که در مقایسه با قیر خالص، دارای درجه نفوذ کمتری است. این نوع قیر دمیده، دارای درجه نرمی بیشتر و حساسیت کمتری نسبت به تغییرات دما نسبت به قیر خالص دارد.

فرآیند تهیه قیر دمیده از دمیدن هوا به یک مازوت یا نفت کوره‌ای صورت می‌گیرد، که در آن هوای داغ از لوله‌های سوراخ‌دار به محفظه حاوی مازوت دمیده منتقل می‌شود.

این نوع ایزوگام در صنعت ساختمان‌سازی کاربرد محدودی دارد و معمولا در مناطق با رطوبت کم و تغییرات زیاد درجه حرارت استفاده می‌شود. به همین دلیل، بیشتر در صنعت اتومبیل‌سازی، اندودکاری و تولید ورق‌های پوشش بام استفاده می‌شود.

لازم به ذکر است که ایزوگام دمیده نسبت به ایزوگام پلیمری، کیفیت پایین‌تری دارد و طول عمر کوتاه‌تری دارد.

 

ایزوگام براساس لایه‌های تشکیل‌دهنده

یکی از تقسیم‌بندی‌های انواع ایزوگام بر اساس انواع لایه‌های تشکیل‌ دهنده آن‌ها صورت می‌گیرد. بر این اساس، ایزوگام‌ها به دو دسته تقسیم شده‌اند که شامل موارد زیر هستند:

ایزوگام تک لایه

این نوع ایزوگام تنها از یک لایه پلی‌استر دوخته‌شده (سوزنی) ساخته ‌شده است.

در واقع، این ایزوگام‌های تک لایه بیشتر برای عایق‌کاری مکان‌هایی که عایق‌کاری آن‌ها انعطاف بالایی دارد مانند مکان‌های قوسی شکل استفاده می‌شوند. باید ذکر شود که ایزوگام تک لایه بیشتر برای عایق‌کاری مکان‌هایی که رطوبت کمتری دارند توصیه می‌شود.

ایزوگام دولایه

این نوع ایزوگام که از دولایه از جنس تیشوی نخ‌دار (الیاف شیشه) و پلی‌استر ساخته ‌شده است، با توجه به وجود الیاف شیشه در کنار پلی‌استر از مقاومت بیشتری نسبت به ایزوگام تک لایه برخوردار است.

ایزوگام دولایه مانند ایزوام بام گستر از طول عمر بالایی نیز برخوردار است و در انواع صنایع مختلف بیش‌ترین کاربرد را دارد.

ایزوگام دولایه بیشتر برای عایق‌کاری در مناطق مرطوب و سردسیری توصیه می‌شود.

 

انواع ایزوگام بر اساس نوع روکش

یکی از تقسیم‌بندی‌های ایزوگام‌ها بر اساس نوع پوشش‌دهنده آن‌ها، تقسیم‌بندی طبقاتی ایزوگام‌هاست. ایزوگام‌ها بر اساس این تقسیم‌بندی به چهار گروه تقسیم می‌شوند که به شرح زیر است:

ایزوگام فویل دار

در فرآیند تولید این نوع از ایزوگام که از یک لایه پلی استر سوزنی و یک لایه تیشو نخ‌دار که با قیر و مواد اصلاح‌کننده APP  اشباع شده‌اند تشکیل گردیده است، یک پوشش آلومینیومی بر روی سطح عایق به منظور افزایش مقاومت در برابر تابش نور خورشید اعمال می‌گردد.

استفاده از ایزوگام‌های مجهز به پوشش آلومینیومی عمدتا برای پشت‌بام‌ها توصیه می‌شود. یکی از مهمترین این نوع ایزوگام  ایزوگام بام گستر  می باشد.

ایزوگام پودری

ایزوگام فاقد پوشش آلومینیومی (پودری)، نوعی محصول عایق‌بندی است که به جای به‌کارگیری پوشش آلومینیومی، از پودر معدنی در تولید آن استفاده‌ شده‌ است.

ایزوگام‌های فاقد پوشش آلومینیومی عمدتا برای عایق‌کاری محل‌هایی که در معرض تابش نور خورشید نمی‌باشند نظیر دیوارها، فونداسیون‌ها، فضاهای بهداشتی، کف استخرها و غیره به‌کار روند.

ایزوگام طرح دار

یک نوع ایزوگام است که با روکش‌های طرح‌دار رنگی یا چاپی پوشانده‌شده‌است. این نوع ایزوگام‌ها برای عایق کاری نمای بیرونی ساختمان، به خصوص در مکان‌هایی که تردد بالایی دارند، استفاده می‌شود


انواع ایزوگام بر اساس شکل ظاهری

براساس شکل ظاهری، ایزوگام‌ها به دو دسته زیر تقسیم می‌شوند:

ایزوگام عادی

این ایزوگان دارای انواع مختلفی با رول های ده متری و عرض یک متر در بازار می باشد.

 

ایزوگام برش خورده (ایزوشینگل)

برای عایق کاری سقف‌های شیروانی و نمای ساختمان استفاده می‌شود و برش‌های خاص و زیبایی دارد.

 

انواع ایزوگام بر اساس کیفیت

اصلی‌ترین ملاحظه در انتخاب ایزوگام، کیفیت آن و مواد اولیه مورد استفاده در تهیه آن است. برخی از مشتریان اعتقاد دارند که هر چه ضخامت ایزوگام بیشتر باشد، کیفیت آن نیز بیشتر است. اما این باور نادرست است و ضخامت ایزوگام نشاندهنده مقاومت بیشتر آن نیست.

برای انتخاب ایزوگام با کیفیت و باکیفیت، باید به مواد اولیه تشکیل‌دهنده آن توجه کنید و از رعایت تمامی استانداردهای مربوط به تولید آن اطمینان حاصل کنید. زیرا ایزوگام استاندارد دارای مقاومت بسیار بالاست، آسان شکسته نمی‌شود و عمر مفید آن نیز بیشتر است.

اهمیت خرید گونی چتایی در حفظ کیفیت ایزوگام

خرید گونی چتایی (تایله) با کیفیت برای استفاده در نصب ایزوگام بسیار اهمیت دارد.

استفاده از گونی چتایی با کیفیت مناسب، می‌تواند به حفظ کیفیت و عمر مفید ایزوگام کمک کند. بنابراین، انتخاب گونی چتایی با استحکام و مقاومت مناسب از اهمیت بالایی برخوردار است.

ایزوگام متری چند؟

یکی از عوامل اساسی در تعیین قیمت ایزوگام. پاسخ به پرسش ایزوگام متری چند؟ ، نوع و کیفیت مواد اولیه استفاده ‌شده ‌در تولید آن است. ایزوگام‌های با مواد اولیه با کیفیت و بازده بالا معمولا قیمت بالاتری دارند.

انتخاب مواد اولیه مناسب و با کیفیت می‌تواند تاثیر مستقیمی بر قیمت نهایی ایزوگام داشته باشد.

هزینه‌های تولید ایزوگام از جمله هزینه‌های مواد اولیه، هزینه‌های نیروی انسانی، هزینه‌های نگهداری و تجهیزات و… تاثیر مستقیمی بر قیمت نهایی این محصول دارد.

افزایش هر یک از این هزینه‌ها می‌تواند منجر به افزایش قیمت ایزوگام شود.

ابعاد و ضخامت ایزوگام نیز از عوامل تعیین‌کننده قیمت این محصول است. ایزوگام‌های با ابعاد بزرگتر و ضخامت بالاتر معمولا قیمت بیشتری دارند.

لازم است ذکر شود که قیمت ایزوگام به همراه نصب در سال 1402، در بازه  75تا 130 هزار تومان برای هر متر مربع تعیین گردیده است.

 

خرید ایزوگام با کیفیت از تامین 24

ایزوگام با کیفیت بالا از مواد با استحکام و مقاومت بالا ساخته‌شده‌است. برای شناسایی ایزوگام با کیفیت بالا، باید به ویژگی‌های مواد استفاده شده، ضخامت، و مقاومت در برابر آب و رطوبت توجه کرد.

همچنین تضمینات تولید‌کننده و استانداردهای کیفیت محصول نیز نشان‌ دهنده کیفیت ایزوگام است.

برای خرید ایزوگام با ضمانت کیفیت و بدون واسطه می توانید وارد سامانه تامین 24 شده و بدون نیاز حضوری خرید خود را انجام دهید.

چگونگی تعمیر و نگهداری ایزوگام برای افزایش طول عمر

برای افزایش طول عمر ایزوگام، تعمیر و نگهداری منظم این عایق امری ضروری است. ایزوگام باید به صورت دوره‌ای بررسی و بازبینی شود تا هر گونه آسیب و خرابی در سریع‌ترین زمان ممکن تعمیر شود.

همچنین، در صورت نیاز به تعویض قطعات آسیب‌ دیده ایزوگام، باید این کار توسط کارشناسان متخصص انجام شود تا از کیفیت و عملکرد ایزوگام حفاظت شود.

"این مطلب تبلیغاتی است"

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار