به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار علی مویدی خرمآبادی؛ رئیس پلیس پیشگیری فراجا صبح امروز در دهمین شور اجتماعی پلیس پیشگیری اظهار کرد: پلیس پیشگیری باید با بهکارگیری تمام ظرفیتها رویکردش را عوض کند، امروز جامعه ما، مردمی فرهیخته، اصیل و آگاه دارد.
وی افزود: اگر بخواهیم در جامعه ایفای نقش کنیم باید به علم جامعهشناسی مراجعه کنیم؛ این علم میگوید که جامعه دارای دو مؤلفه نظم و تحول اجتماعی است.
خرمآبادی گفت: ما معتقدیم با بهکارگیری تمام قابلیتهایی که در جامعه وجود دارد با استفاده از ابزارهای فناورانه بتوانیم یک گفتمان اجتماعی با رویکرد پیشگیری ایجاد کنیم.
رئیس پلیس پیشگیری فراجا بیان کرد: باید تغییری در مواجهه با مردم و نحوه برخورد با افرادی که به کلانتریها مراجعه میکنند، ایجاد کنیم و باید نگاه اجتماعی داشته باشیم. مردم نباید از رفتار پلیس نابهنجاری ببینند و مردم در مواجهه با پلیس باید حس کنند این پلیس فهم اجتماعی دارد.
وی تاکید کرد: گفتمان پلیس خدمتگزار باید در لحظه تغییر کند و به تبعیت از اجتماع و جامعه باشد، در جایی که نیاز است مقتدر و در جایی که نیاز است با رأفت و مهربانی عمل کند.
مویدی گفت: بیش از 90 درصد قانونمدار و سالم هستند و بخش اندکی هستند که در جامعه بینظمی ایجاد میکنند، برای همین نباید به مردم بدبین باشیم و با آنها خشن برخورد کنیم.
رئیس پلیس پیشگیری بیان کرد: بانک اطلاعاتی بیماران آلزایمری و اوتیسمی در اختیار پلیس قرار گرفته است تا هنگامی که این افراد به مقرهای پلیس مراجعه کرد پلیس از وضعیت آن آگاه شود و متناسب با حال و احوال و وضعیت آن فرد با او برخورد میکند.
تعدی به جان کارکنان پلیس را بیجواب نمیگذاریموی خاطرنشان کرد: این دسترسی به حرکات پیشگیرانه پلیس کمک میکند چراکه اگر این فرد رفتار نابهنجاری داشته باشد و به عنوان مثال شیشهای بشکند، مأمور ما میداند این فرد به دلیل شرایط جسمی و روحی که دارد این رفتار را انجام داده است نه از روی ناهنجاری.