به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم ازاصفهان، کاظم آیتاللهی ظهر امروز در نشست خبری به مناسبت هفته تجارت الکترونیک، با بیان اینکه سرانه تجارت الکترونیک در ایران پایین است، گفت: متأسفانه سرانه اصفهان نیز نسبت به ایران پایینتر است و با وجود سهم پایین استان در تجارت الکترونیک، اصفهان پتانسیلهای بسیاری از جمله جمعیت دانشگاهی و تحصیلکرده و همچنین زیرساختهای بسیاری دارد که به دنبال آن میتوان شاهد رشد تجارت الکترونیک باشیم.
وی افزود: البته اداره پست و فعالان این صنف اقداماتی برای توسعه تجارت الکترونیک انجام دادهاند چرا که تجارت الکترونیک مقرون به صرفه است و اکنون در این حوزه فرهنگسازی تجارت الکترونیک انجام شده و به همین دلیل کمیسیونی برای تجارت الکترونیک این موضوعات تشکیل میشود.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای استان اصفهان با بیان اینکه اقداماتی در کمیسیون انجام شد، گفت: با همراهی اتاق بازرگانی رویداد تجارت الکترونیک از اول تا هشتم مرداد ماه در اصفهان برگزار میشود.
آیتالهی ادامه داد: از روز یکشنبه تا پنجشنبه مجموعه دورههای آموزشی برای بخشهای مختلف در حوزه تجارت الکترونیک برگزار میشود و همچنین هشتم مرداد ماه در محل همایش اتاق بازرگانی برگزیدگان این رویداد مشخص میشوند که امیدواریم این همایش هر ساله با کلیت و رشد بهتری برگزار شود.
وی تصریح کرد: استان اصفهان در تولیدات خاص همچنین تولید عمده صنایع دستی کشور ظرفیت خوبی دارد و از نظر پتانسیل بخش خصوصی، سازمان نظام مهندسی رایانه اصفهان بزرگترین سازمان بعد از تهران است، اما متاسفانه سرانه ما در تجارت الکترونیک نسبت به استانهای دیگر پایین است و این به دلیل عدم یکپارچگی است.
مرسولات پستی حوزه تجارت الکترونیک استان فارس 75 درصد رشد داشته استسهم 7 درصدی ایران در درآمد تجارت الکترونیکی کشورهای همسایهاستان تهران؛ پیشتاز اعطای نماد اعتماد تجارت الکترونیکی/ تعداد شاغلان واحدهای تجارت الکترونیکی در کشور چند نفر است؟ارزش 4.13 تریلیون دلار تجارت الکترونیکی در دنیا/ چین در صدررئیس سازمان نظام صنفی رایانهای استان اصفهان با اشاره به رویداد تجارت الکترونیک اظهار داشت: این رویداد ممتازی خواهد شد و با توجه به اینک سابقه چنین رویدادی را در کشور نداشتیم، امیدواریم این رویداد موجب یکپارچگی این حوزه شود.
آیتالهی افزود: به عنوان نماینده بخش خصوصی شاهد رشد دولت الکترونیک در ایران و استان نسبت به دوره آغازین آن بودیم و امروز شاهد رشد فناوری در دنیا هستیم و دو رسالت حاکمیت در این بخش، فرهنگسازی و ایجاد انسجام برای تحقق دولت الکترونیک است که هنوز برای عرضه این خدمات در حاکمیت این انسجام ایجاد نشده و شاهد گریز هستیم.
وی خاطرنشان کرد: میدان دیدی توسط حاکمیت برای تحقق دولت الکترونیک و ارائه منسجم خدمات آن وجود ندارد و این زیرساخت هنوز دوام و قوام پیدا نکرده است و ما به عنوان بخش خصوصی از سرعت دولت الکترونیک راضی نیستیم.