وی افزود: با عنایت به ایام پایانی سال و در پیش بودن ماه مبارک رمضان، این بازرسی ها در تهران آغاز شده و اجرای آن در روزهای آینده در نواحی ۳۲ گانه دادسرای تهران و شهرستان ها، به صورت منظم و مکرر در دستور کار است و نتایج بازرسی ها ظرف ۲۴ ساعت به دادستانی منعکس می گردد.
علی صالحی در تشریح نحوه اجرای این طرح اظهار داشت: با عنایت به اثر بخشی حضور میدانی تیم های نظارتی مشترک مقرر شده است در هر ناحیه دادسرا با نظارت سرپرست دادسرا ، تیم های بازرسی به تعداد مورد نیاز با حضور نمایندگانی از ادارات کل تعزیرات حکومتی شهر و استان تهران، سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف استان تهران، پلیس امنیت اقتصادی فاتب، سپاه محمد رسول الله(ص)، قرارگاه ثارالله و بسیج اصناف تشکیل شود و بازرسی ها طبق زمان بندی مشخص به طور مستمر و هدفمند از جایگاههای نگهداری و توزیع کالاها انجام گیرد.
این مقام قضایی تأکید کرد نمایندگان معرفی شده از سوی سازمان ها باید کاملاً آموزش دیده و مسلط به قوانین و مقررات باشند.
به گفته دادستان تهران بازرسی از فروشگاههای زنجیره ای، اصناف خرد، انبارهای عمومی، گمرکات ، مراکز تولید و نظارت بر فرایند درج قیمت بر روی کالا از مهمترین اهداف بازدید می باشند.
وی تصریح کرد: تیم های بازرسی موظف شده اند در صورت مواجهه با کالای احتکار شده، دپو شده، قاچاق و یا عرضه خارج از شبکه حداکثر ظرف ۴۸ ساعت نسبت به آن تعیین تکلیف و نتیجه را به دادستانی منعکس کنند.
انتهای پیام