آخرین وضعیت‌ شرکت‌های صنعتی لرستان/ مصوبه سفر رئیس‌جمهور روی زمین ماند

گروه استان‌ها- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با تشریح آخرین وضعیت برخی از شرکت های صنعتی این استان گفت: منطقه ویژه اقتصادی خرم‌آباد که یکی از مصوبات سفر رئیس‌جمهور بوده روی زمین مانده‌است.
- اخبار استانها -

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، بهمن جعفری ظهر امروز در آیین تودیع و معارفه رئیس بانک صنعت و معدن لرستان با بیان اینکه مجتمع فولاد ذوب‌آهن ازنا یک مگاپروژه برای استان لرستان است، اظهار داشت: صنایع پایین‌دستی بسیاری در صورت راه‌اندازی این پروژه شکل خواهد گرفت که با توجه به توقف عملیات اجرایی این پروژه انتظار می‌رود یک فرصت دیگر به مالک پروژه داده شود.

وی با اشاره به مشکلات مجتمع فولاد ازنا در گذشته افزود: با عنایت به اهتمامی که مالک در راه‌اندازی مجدد این پروژه دارد و جلسات متعددی در هفته‌های تجهیز کارگاه انجام گرفته‌است.

مناطق ویژه اقتصادی آذربایجان‌غربی با مشارکت شرکت شهرک‌های صنعتی ایجاد می‌شود72 میلیارد تومان برای اجرای پروژه‌های عمرانی شهرک صنعتی اردبیل اختصاص یافتافتتاح 82 پروژه صنعتی عمرانی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با بیان اینکه مجتمع فولاد ذوب‌آهن تسهیلات ریالی نیاز دارد، عنوان کرد: ما یک بررسی کارشناسی کامل و مفصلی در راستای تصمیم‌گیری مجدد به بانک ارائه می‌دهیم که آیا ادامه فعالیت‌ها با مالک فعلی انجام شود و یا طرح تملک شود؟

وی با تأکید به اینکه انتظار می‌رود که بانک صنعت، معدن و تجارت در مورد طرح عظیم خودرو ورود کند، بیان کرد: امکان راه‌اندازی و فعالیت مستمر را برای مجموعه عظیم خودرو و زاگرس خودرو با توجه به مطالبات بسیاری که نزد این مجموعه دارد پیش‌بینی نمی کنیم و انتظار داریم که این بانک جهت تعیین تکلیف عظیم خودرو و زاگرس خودرو ورود پیدا کنند.

جعفری با اشاره به شرکت یخچال‌سازی بوژان گفت: انتظار می‌رود در راستای اجرای طرح توسعه این شرکت مساعدت‌های لازم انجام شود، چون سبد محصولات این مجموعه پایین است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با بیان اینکه یکی از مصوبات دولت و هیئت‌دولت در سفر اخیر به لرستان شرکت یخچال‌سازی بوژان است که از آن بازدید نیز داشته‌اند، تصریح کرد: 50 میلیارد تومان هم برای این مجموعه مصوب شده‌است، اما انتظار داریم طرح توسعه این واحد هم مدنظر قرار گیرد.

جعفری با اشاره به شرکت ماشین‌سازی لرستان اظهار داشت: این شرکت جزو شرکت‌های تعطیل بوده که بعد از 10 سال راه‌اندازی شده‌است و برای دومین بار در کشور می‌خواهند بولر تولید کنند؛ انتظار می رود که تسهیلات موردنیاز برای این مجموعه در نظر گرفته شود، چون یکی از هلدینگ‌های موفق کشور بوده و امکان اجرای این پروژه هم فراهم است.

وی با بیان اینکه با توجه به بررسی‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت اراده‌ای در شرکت آتیه دماوند برای راه‌اندازی و فعالیت این مجموعه نمی‌بینیم، افزود: شرکت پارسیلون در گذشته نخ نایلون تولید می‌کرده و اکنون هیچ توجیه مالی و اقتصادی ندارد، بنابراین فعالیت خود را به تولید نخ پلی‌استر تغییر داده‌اند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با اشاره به اینکه طبق مطالعاتی که بر روی امکان‌سنجی تولید آتیه‌سازان دماوند داریم اگر کمتر از 20 تن در روز تولید داشته باشد حتی جوابگوی هزینه‌های آن به تنهایی نیست، عنوان کرد: مطالعات ارائه‌شده این شرکت مطالعات دقیقی نیست و به‌همین دلیل این شرکت اراده‌ای در این خصوص ندارد و مجموعه را راه‌اندازی نخواهد کرد.

وی بیان کرد: انتظار می‌رود مجموعه آتیه‌سازان دماوند به شرکت‌های حقیقی و حقوقی که دارای اهلیت فنی، مالی و اقتصادی هستند واگذار شود.

جعفری با اشاره به مصوبات سفر رئیس‌جمهور به لرستان گفت: یکی از این مصوبات تعیین‌تکلیف منطقه ویژه اقتصادی خرم‌آباد است که این مصوبه روی زمین مانده‌؛ شرکت آتیه‌سازان دماوند شرکت هم کماکان بلاتکلیف است و انتظار داریم که این شرکت تعیین‌تکلیف شود.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار