بهگزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه، سیدرضا فاطمیامین دقایقی عصر امروز در جلسه هماندیشی با صنعتگران و فعالان اقتصادی شهرستان ساوه با اشاره به ظرفیت صنعت در این شهرستان اظهار داشت: رشد صنعت در ساوه که به عنوان قطب صنعتی کشور به شمار میرود بالاست اما زیرساختها متناسب با این رشد توسعه نیافته و به روز نشده است.
وی افزود: یکی از مشکلات و چالشهای اصلی و جدی در شهرستان ساوه بحث کمبود مسکن است، از این رو با توجه به اعلام آمادگی برخی وامهای صنعتی، امید است که با تسهیلات ساخت مسکن و همچنین اختصاص زمین، واحدهای تولیدی به منظور اسکان پرسنل کاری خود اقدام به مشارکت در ساخت واحدهای مسکونی داشته باشند تا انگیزه نیروی کار و جامعه کارگری برای تولید هم افزایش یابد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: مسئولان این شهرستان نسبت به پایین بودن سهم ساوه از ارزش افزوده گلهمند هستند و معتقدند این درحالی است که درآمد این شهرستان بالاست، از این رو به نظر میرسد تقسیم مساوی ارزش افزوده روند معقولی نبوده و به تبصرهای در این زمینه نیاز است تا سهم بیشتری از ارزش افزوده را برای شهرهای صنعتی به سبب تبعات منفی حضور صنایع نظیر حاشیهنشینی، آلودگی هوا و غیره قائل شود.
فاطمی امین بیان کرد: از جمله رویکردهای مهم دولت سیزدهم حمایت از تولید و رفع موانع تولید است و تلاش دارد تا مشکلات صنایع را با اعمال سیاستهای تشویقی و حمایتی در سطح کلان مورد رسیدگی قرار دهد و برطرف کند.
امروز تولید عنصر اصلی امنیت و پیشرفت اقتصادی استتولید محصولات با ارزش افزوده بالا ، استراتژی اصلی ذوب آهن استنوسانات قیمت بازار عمدهترین چالش در حوزه تولید سیمان در کشور است/ حمایت دولت از کارخانجات دارویی دانشبنیانوی با اشاره به بحث کمبود برق ادامه داد: حدود 3 هزار مگاوات برق در 10 سال گذشته با احداث نیروگاهها تأمین میشد اما متأسفانه این مهم اتفاق نیفتاد و امروز با مشکلات و چالشهایی در این حوزه دست به گریبان هستیم که خاموشیهایی را هم به دنبال داشته است که سبب خسارت به برخی از صنایع هم شده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: به منظور جبران عقبماندگی در حوزه تامین برق نیاز به 2 اقدام کوتاهمدت و بلندمدت داریم که مدیریت برق برای جلوگیری از قطع آن اقدام کوتاهمدت بود و در سالهای قبل هم به صورت نامنظم انجام میشد اما امسال با هماهنگی وزارت صنعت، معدن و تجارت و نیرو این روند با نظم خاصی انجام شد.
فاطمی امین افززود: اما اقدام بلندمدت در دستور کار قرار دادن احداث 12 هزار مگاوات نیروگاه جدید برق در کشور است که عملیات آن شروع شده است و به منظور تولید برق به میزان کافی لازم است که واحدهای تولیدی با مصرف بالای برق در زمینه تولید برق ورود کنند و حمایت لازم در این حوزه انجام شود.