واردات گوشت گرم مرغ از استان‌های شمالی به قم

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: به منظور تامین نیاز استان به مرغ گرم، این محصول از استان‌های شمالی و مجاور وارد می‌شود.
- اخبار استانها -

هادی مومنی نسب در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم اظهار داشت: میزان جوجه ریزی مرغ گوشتی استان در ماه‌های شهریور و مهر مطابق ظرفیت و برنامه تکلیفی وزارت جهاد کشاورزی صورت گرفته و نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 20 درصد افزایش جوجه ریزی انجام شده‌است.

وی پیرامون وضعیت تولید گوشت مرغ در قم بیان کرد: خوشبختانه درحال حاضر از نظر بارگذاری در سامانه بازارگاه، حمل و قیمت مشکلی در تامین نهاده وجود ندارد. همچنین میانگین قیمت مرغ زنده در کشور بیش از 650 هزار ریال و در استان قم 600 هزار ریال است.

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع سازمان جهاد کشاورزی قم افزود: هم اینک 212 واحد مرغداری گوشتی واجد پروانه بهره‌برداری به ظرفیت اسمی 435 هزار و 7050 قطعه به عنوان واحدهای فعال در سامانه ثبت شده‌است که از این تعداد بهره‌برداران بیش از 190 واحد اقدام به جوجه ریزی می‌کنند.

وی ادامه داد: همچنین به منظور تامین نیاز استان به مرغ گرم، این محصول از استان‌های شمالی و مجاور وارد می‌شود، ذخیره سازی مرغ منجمد نیز مطابق نیاز صورت گرفته‌ و توزیع مرغ منجمد بدون محدودیت در جریان است.

به گزارش ایران اکونا به نقل از تسنیم، بخش کشاورزی قم در زمینه‌های مختلف در سطح کشور دارای جایگاه مطلوبی است که از جمله آن می‌توان به رتبه ششم در تولید گوشت ماهیان خاویاری، رتبه هفتم تولید خاویار پرورشی، رتبه دهم ماهیان زینتی، رتبه سوم در تولید مرغ تخم‌گذار و تخم مرغ، رتبه سوم تولید توت و رتبه‌های ملی دیگر در تولید سایر محصولات کشاورزی اشاره کرد.

این بخش 6 درصد از ارزش‌افزوده استان قم را به خود اختصاص داده است، همچنین 50 هزار نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در بخش‌های مختلف حوزه کشاورزی قم مشغول فعالیت هستند.

میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال بیش‌از 850 هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی،‌ باغی،‌ دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تنهایی حدود 50 درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف استان را به خود اختصاص داده‌است.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار