واحدهای تولیدی استان زنجان در حوزه صادرات موفق عمل نکرده‌اند

گروه استان‌ها - رئیس پارک علم و فناوری زنجان با بیان اینکه با شعار و بنرنویسی نمی‌توان شعار سال را محقق کرد و باید با جدیت وارد میدان کار شد گفت: واحدهای تولیدی در حوزه صادرات موفق عمل نکرده‌اند.
- اخبار استانها -

به گزارش راه شلمچه به نقل از خبرگزاری تسنیم از زنجان، اوایل هفته جاری بود که علی آذرپیوند رئیس پارک علم و فناوری استان زنجان در دفتر استانی خبرگزاری تسنیم حضور یافت و فعالیت‌ها و اقدامات پارک علم و فناوری استان را در راستای شعار سال یعنی تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین را  تشریح کرد.

آذرپیوند ابتدا ضمن تقدیر از زحمات این رسانه انقلابی در راستای تزریق امید به جامعه گفت: این رسانه در سال جاری در راستای مطالبه‌گری از دستگاه‌ها بابت عملکرد آن‌ها در جهت شعار سال وظایف سنگینی دارد.

وی در ادامه با اشاره به شعار سال که توسط مقام معظم رهبری سال تولید، دانش‌بنیان، اشتغال آفرین نامگذاری شده است اظهار داشت: شرکت‌های بزرگ اگر به فکر نوآوری نباشند محکوم به فنا هستند و همه باید به سمت نوآوری و پیشرفت حرکت کنند.

رئیس پارک علم و فناوری استان زنجان افزود: متأسفانه آموزش‌های ما متناسب با فضای نوآوری و کسب و کار نیست و باید در این راه قدم‌های بزرگی برداشته و اقدامات جدی انجام شود و آموزش‌ها متناسب با نیاز روز جامعه باشد.

ساخت پردیس مشترک فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری و دانشگاه هرمزگان آغاز شد رئیس پارک علم و فناوری کشاورزی ‌ایران: تعداد شرکت دانش‌بنیان کشاورزی کشور باید 3 برابر شود پارک علم وفناوری استان خراسان شمالی با "کمبود فضا" روبه‌رو است

ضعف در حوزه صادرات

وی گفت: ما در حوزه صادرات بسیار ناموفق عمل کرده و شکست خورده‌ایم زیرا نیازهای مشتری و جوانب آن به صورت کامل سنجیده نشده و به عبارتی دیگر محصولات خودمان را با توجه به نیازهای مشتری تولید نکرده‌ایم.

آذرپیوند ادامه داد: به طور مثال شهر هیدج یکی از قطب‌های تولید کفش در کشور است اما چون متناسب با نیازهای مشتری عمل نکرده بنابراین در صادرات شکست خورده است البته در سال‌های گذشته هم هیچ کدام از مسئولان وقت استانی این مسائل را به تولیدکنندگان و تعاونی‌های کفش هیدج گوشزد نکرده‌اند.

رئیس پارک علم و فناوری استان زنجان با اشاره به اینکه با شعار و نصب بنر نمی‌توان کار جدی انجام داد افزود: نباید کور‌کورانه وارد میدان تولید شد و باید با تمام جوانب سنجیده شده این کار را انجام داد و اگر با کمک دانش‌بنیان‌ها این کار صورت گیرد درصد موفقیت بالا می‌رود.

وی گفت: در چهار سال‌ گذشته تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان 30 میلیون تومان بود و بعد از ارائه تسهیلات به برخی شرکت‌ها این موضوع توسط مسئولان پیگیری نشد که آیا منجر به ایجاد اشتغال آفرینی شد یا نه و چقدر توانست مشکلات شرکت‌ها را برطرف کند.

رئیس پارک علم و فناوری استان زنجان به تعداد شرکت‌ها اشاره کرد و گفت: در کشور با 73 شرکت دانش‌بنیان جزو رتبه سیزدهم از نظر تعداد شرکت‌ها قرار داریم اما چگونگی ارائه خدمات شرکت‌ها از نظر فروش، مالیات بر درآمد و بیمه‌های پرداختی مهم است چرا که برخی شرکت‌ها فقط روی کاغذ دانش‌بنیان هستند و هدف ما این است که همه آن‌ها به طور جدی در سال جاری وارد میدان کار شوند.

وی با اشاره به مشکلات پارک استان از جمله مکان پارک و نیروی انسانی گفت: هدف ما تأسیس شهرک فناوری ویژه دانش‌بنیان‌ها، ایجاد پهنه‌ها یا ناحیه نوآوری، تأسیس مراکز نوآوری در شهرستان‌ها و راه‌اندازی سامانه ایده‌ها و نیاز‌ها برای حل مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان و تجمع پارک‌های استان در یک محل است.

آذرپیوند بیان کرد: هدف ما تمرکز روی موضوعات و مشکلات استان با ایجاد تیم‌های استارتاپ تخصصی و کار کردن روی موضوعات مختلف و ارائه راهکارهای مناسب است؛ همچنین در مورد نحوه صادرات محصولات استان کار خواهد شد و هدف ما جذب 40 استارتاپ درحوزه ICT با حمایت پارک خواهد بود.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار