به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از کرمان، جعفر رودری ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه سازمان مدیریت و برنامهریزی یک سازمان تخصصی و فرابخشی است اظهار داشت: در آستانه تدوین برنامه هفتم توسعه کشور قرار داریم که نظامنامه و دستورالعملهای آن مشخص و در حال ابلاغ به استانها است.
وی با اشاره به اینکه سند آمایش سرزمین مهمترین سند بلند مدت استان است که در آن جهتگیریها و راهبردهای استان در بخشهای مختلف مشخص شده، افزود: در شورای راهبری نظام توسعه و برنامهریزی استان بازنگری و تطبیق سند آمایش استانها با سند آمایش سرزمین ملی انجام شد که اکنون یک سند قابل اتکا و لازم الاجرا است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان با بیان اینکه جهتگیریهای بخشی و طرحهای اقتصادی استان مشخص شده است، گفت: مناطق در خطر زلزله و فرونشست و ... به دستگاههای استان اعلام و نیازهای استان در حوزه زیرساختها از جمله آب، برق، گاز و ... تعیین تکلیف شده است.
وی از تحقق 100 درصدی رشد اقتصادی استان در سال گذشته خبر داد و افزود: نرخ رشد مشارکت اقتصادی استان در سال گذشته 40.3 درصد بود که نسبت به سال 1399 حدود هفت دهم واحد افزایش یافته است.
رودری با اشاره به اینکه 17 هزار نفر در استان کرمان که عمده آنها بانوان جویای کار بودند با بهبود شرایط وارد بازار کار شدند، بیان کرد: در سال گذشته بعد از دو دوره رشد منفی، به عدد 22 هزار فرصت شغلی مثبت رسیدیم.
وی با بیان اینکه در تحقق برنامههای رشد اقتصادی، 573 پروژه اقتصاد مقاومتی با 36 هزار میلیارد تومان و 835 میلیون دلار ارزی برنامهریزی شد که 30 درصد کل سرمایه گذاری استان را شامل می شود، گفت: 5 هزار و 170 میلیارد تومان مازاد درآمد وصول شده سال گذشته استان کرمان است که کرمان بعد از تهران در این خصوص در رتبه دوم قرار دارد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان با اشاره به اینکه در سال گذشته هزار میلیارد تومان اعتبار بین 32 دستگاه توزیع شده است، عنوان کرد: 4 هزار و 300 میلیارد تومان اعتبارات تملک دارایی نیز در سال 1400 توزیع شد و تا ابتدای سال جاری هزار و 738 میلیارد تومان آن تخصیص داده شد که حدود 44 درصد اعتبارات این بخش را در بر گرفته است.
وی با بیان اینکه تا کنون 54 درصد اعتبارات اسناد خزانه استان جذب شده و ادارات حمل و نقل و راهداری شمال و جنوب استان و حوزه آب بیشترین اعتبارات را جذب کردند، افزود: 46 درصد باقیمانده اسناد خزانه استان نیز تا قبل از پایان شهریورماه جذب میشود و در اعتبارات اسناد خزانه استان مشکلی نداریم.
رودری با اشاره به رویکرد مهم دولت در سال گذشته اینکه توجه ویژه به مناطق محروم است بیان کرد: رفع مشکل آبرسانی به 72 روستای استان، تکمیل سالنها، مصلیها، امور حمایتی و معیشتی و راههای روستایی، برق و انرژی در این راستا پیگری شده است.
پروژههای اقتصاد مقاومتی استان کرمان 7 درصد از برنامه زمانبندی عقب استدر جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان کرمان چه گذشت؟/ از معادن بزرگِ در انحصار دولتیها تا مشکلات سرمایهگذاریمدیران در اجرای پروژهها اقتصاد مقاومتی استان کرمان منتظر بودجه نمانندوی با بیان اینکه 68 درصد هدف گذاری استقرار دولت الکترونیک در استان محقق شده و شرکتهای توزیع برق، سازمان تامین اجتماعی و بیمه سلامت بهترین عملکرد را در زمینه میز خدمت داشتند، عنوان کرد: سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان موفق شد سال گذشته رتبه دوم را در بین 31 استان کشور کسب کند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان با اشاره به اینکه استان کرمان در استفاده از ظرفیت صندوق توسعه استان ضعیف عمل کرده، گفت: میزان فرار سرمایه از استان کرمان بیش از 20 هزار میلیارد تومان است.
وی با بیان اینکه در سال گذشته 2 میلیارد دلار صادرات غیرنفتی و به همین میزان واردات داشتیم که عمده آن تجهیزات، ماشین آلات و کالاهای واسطهای هستند، گفت: مقرر شد لیست واردات استان احصا و در اختیار دانشگاهها، R&D و شرکتهای دانش بنیاد قرار گیرد.
رودری با بیان اینکه در سال جاری 213 پروژه از دستگاههای اجرایی استان با اعتباری حدود 25 هزار میلیارد تومان که تقریباً 10 هزار فرصت شغلی ایجاد میکنند، دریافت کردیم، گفت: معینهای اقتصادی استان نیز 168 پروژه را تعریف کردند.