به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرنگار مهر، سرهنگ محمدحسن سلامی صبح یکشنبه در نشست با خیرین حوزه صنعت، معدن و تجارت استان اظهار داشت: امروز وظیفه داریم علاوه بر فعالیتهای گسترده فرهنگی، بصیرتی و معرفتی، در حوزه دفاع مقدس و مقاومت و ریل گذاری برای همه دستگاهها در این زمینه تلاش کنیم.
وی با بیان اینکه مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران با گذشت سالها از آغاز ساخت این پروژه عظیم، مورد مظلومیت قرار گرفته است، افزود: باید تلاش مجاهدانه در استان شکل بگیرد که یکی از آنها ایجاد شبکه خیرین است و در این راستا پیگیریهایی انجام شده است.
این مسئول ادامه داد: موزه دفاع مقدس نماد ایستادگی مجاهدت و مقاومت مردم استان در جهاد مقدس هشت ساله مردم استان است و همه باید برای تکمیل موزه دفاع مقدس تلاش کنیم.
سرهنگ سلامی ادامه داد: باید تلاشها در این زمینه جهادی، با سرعت و در عین حال مستمر انجام شود.
این مسئول بر لزوم پیگیری و اطلاع رسانی همزمان توسط چندین گروه تاکید کرد و گفت: باید نیاز موزه دفاع مقدس مازندران به گوش همه خیرین برسد و شاهد یک انسجام و اجتماع در این حوزهها باشیم.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران کارخانجات و معادن را دو شاخه اصلی شبکه خیرین دفاع مقدس استان مازندران برشمرد و بیان کرد: برای تکمیل مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس نیاز به حمایت صنعت، معدن و تجارت و خیرین داریم.
وی با بیان اینکه صنعت، معدن و تجارت استان مازندران با ثبت ۲۷۲ برنامه در سامانه جامع دفاع مقدس رتبه ششم را دارد، گفت: در شرایط فرهنگی امروز جامعه باید برای حفظ ارزشهای دفاع مقدس در مجموعه تحت پوشش تلاش کنیم.
نادعلی کهنسال مدیرکل صنعت، معدن و تجارت مازندران ضمن اعلام حمایت و همکاری در تکمیل مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان، خاطرنشان کرد: تلاش میکنیم با شناسایی خیرین و تکلیف دار شدن آنها در این راستا گامهای مؤثر برداریم.
علیرضا یوسف نژاد مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران نیز ضمن ارائه راهکارهایی برای جذب مشارکت برای مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان مازندران گفت: لازم است در این زمینه اقدامات در سطح استان به صورت جدی پیگیری شود.