محصولات غیر نفتی استان کهگیلویه و بویراحمد شرایط صادرات به خارج از کشور را دارد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به کیفیت محصولات تولیدی استان گفت: محصولات غیر نفتی این استان شرایط صادرات به خارج از کشور از جمله عمان و قطر را دارد.
- اخبار استانها -

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از یاسوج و به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، سید علی احمد زاده در نشست با شافعی رئیس اتاق بازرگانی ایران اظهار داشت: جذب سرمایه‌گذار به عنوان یک راهکاری کلیدی برای برون رفت از توسعه نیافتگی مطرح است.

نماینده عالی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به توانمندی‌های استان در تولید یک سوم نفت کشور گفت: بی‌بهره ماندن مردم منطقه از عواید این نعمت الهی عادلانه نیست.

احمدزاده افزود: متاسفانه مردم استان سهمی از درآمدهای فروش نفت ندارند در صورتی که سهم این استان در تولید نفت بسیار بالا است.

وی با بیان اینکه برای بسیاری از روستاهای این استان به تازگی راه احداث شده است، خاطرنشان کرد: تغییر رویکردها و نگرش‌های حاکم بر توزیع درآمدهای کشور ضروری است.

احمدزاده یادآور شد: خواسته اصلی از بخش خصوصی، فراهم کردن زمینه سرمایه‌گذاری در کهگیلویه و بویراحمد است و اتاق ایران می‌تواند در راستای معرفی هرچه بهتر استان کمک کرده و در کنار آن زمینه صادرات انواع تولیدات استان به سایر کشورها از جمله عمان و قطر آن هم در دوران برگزاری مسابقات جام جهانی را فراهم کند.

احمدزاده به ظرفیت‌های گردشگری استان اشاره کرد و ادامه داد: این منطقه به دلیل طبیعت بکر و زیبایی که در اختیار دارد می‌تواند به یکی از قطب‌های گردشگری کشور تبدیل شود، اما زیرساخت‌های لازم نیز در این بخش مهم فراهم نیست.

در ادامه جبار کیانی‌پور، رئیس اتاق بازرگانی یاسوج چهار پیشنهاد را مطرح کرد و خواستار همکاری و حمایت اتاق ایران از برگزاری همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری با هدف معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان شد.

به اعتقاد او علاوه بر جذب سرمایه‌گذاری، می‌توان زمینه‌ای را فراهم کرد تا اتاق ایران در تامین سرمایه اولیه صندوقی که در حوزه دانش‌بنیان قرار است به همت صندوق نوآوری و شکوفایی، پارک علم و فناوری و دانشگاه‌های استان تشکیل شود، کمک کند.

برنامه‌ریزی برای ساخت سایت نمایشگاهی استان با سرمایه بخش خصوصی و همکاری و حمایت اتاق ایران برای اعزام چند هیئت تجاری به این استان با هدف معرفی ظرفیت‌های موجود، از دیگر پیشنهادهایی بودند که از سوی این فعال اقتصادی مطرح شدند.

با توجه به پیشنهادهای ارائه شده، غلامحسین شافعی، رئیس اتاق ایران با تاکید بر ضرورت نگاه ویژه به برخی از استان‌ها از جمله استان کهگیلویه وبوریراحمد، گفت: در این راستا اتاق ایران سعی کرده نگاهی متمایزی به این استان در کنار چند استان دیگر داشته باشد و بر همین اساس حرکت کند.

وی می‌گوید: توزیع عادلانه منابع اتاق ایران به منظور توسعه متوازن، یکی از محورهایی که همواره مورد توجه اتاق ایران بوده است. بنابراین در حال تدوین راهکارهایی در این راستا هستیم.

شافعی درباره جذب سرمایه‌گذار به معرفی درست و دقیق منطقه اشاره کرد و برگزاری یک همایش بین‌المللی در حوزه سرمایه‌گذاری را یک راه‌حل مناسب برای این منظور دانست و تاکید کرد: باید ابتدا مطالعه‌ای صورت گیرد و توانمندی‌های استان در کنار زمینه‌های دارای اولویت برای سرمایه‌گذاری در استان شناسایی و سپس متناسب با آن زمینه برگزاری همایش فراهم شود. این اقدامات باید در چارچوب یک دبیرخانه منسجم پیگیری شود.

ایمیدرو به دنبال تصاحب بازار جهانی است/تولید و صادرات فولاد باید مورد حمایت قرار گیردزیرساخت‌های توسعه صادرات در قلب ایران فراهم است/ بررسی ظرفیت‌های صادراتی استان سمنان در سفر معاون وزارت خارجهسهم 50 درصدی "ماهیرود" از صادرات ایران به افغانستان/ ترانزیت 752 کامیون به کشورهای مختلف ‌

شافعی در پایان مجدد بر توسعه منطقه‌ای از طریق ارائه اختیارات لازم به استانداران و فراهم کردن امکان درآمدزایی و صرف آن برای توسعه استان، تاکید کرد و یادآور شد: چنانچه این دیدگاه و رویکرد در سطح کشور شکل نگیرد، امکان توسعه در کل کشور وجود ندارد.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار