محتویات بسته بعدی تحریم اتحادیه اروپا علیه روسیه فاش شد

برخی گزارش‌ها حاکی است که جدیدترین دور تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه، صادرات طلای این کشور را هدف قرار خواهد داد و فضاهای موجود برای دورزدن تحریم‌ها را پر خواهد کرد.
- اخبار اقتصادی -

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم، پایگاه خبری یوراکتیو Euractiv روز پنجشنبه در گزارشی اعلام کرد که جدیدترین دور تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه، صادرات طلای این کشور را هدف قرار خواهد داد وفضاهای موجود برای دورزدن تحریم‌ها را پر خواهد کرد.

بر اساس این گزارش، تحریم‌های بیشتر علیه بخش انرژی روسیه ظاهراً "از روی میز برداشته شده است"، زیرا اروپا با عواقب بسته‌های تحریمی قبلی خود دست و پنجه نرم می‌کند.

واردات طلای روسیه قبلاً توسط ایالات متحده، بریتانیا، ژاپن و کانادا ممنوع شده بود. این اقدام در اجلاس ماه گذشته گروه هفت G7  در آلمان صورت گرفت.

مجارستان: تحریم‌ها علیه روسیه در حال نابودی اقتصاد اتحادیه اروپاستبازگشت قطعه تحریم شده خط لوله روسیه از کانادا قطعی شد

در حالی که ارزش صادرات طلای روسیه در سال 2021 حدود 15 میلیارد دلار تخمین زده می‌شود، این ممنوعیت توسط تحلیلگران صنعت عمدتا نمادین توصیف شده است، چرا که تحریم‌های غرب در حال حاضر مانع ورود شمش روسیه به بازارهای اروپا و آمریکا می‌شود.

یوراکتیو به نقل از دیپلمات‌های اتحادیه اروپا اعلام کرد که بسته تحریمی هفتم اتحادیه اروپا همچنین تعداد بیشتری از نهادها و افراد روسی مرتبط با کرملین را در لیست سیاه قرار می‌دهد و کالاهای خاصی را به لیست های موجود اضافه می کند تا با فرار از تحریم‌ها مقابله کند.

این بسته، که انتظار می‌رود ظرف یک هفته اعلام شود، ممکن است حاوی دستورالعمل اخیر کمیسیون اروپا باشد که در آن برخی کالاها می‌توانند از روسیه به منطقه اروپایی آن در کالینینگراد در سراسر قلمرو لیتوانی حمل شوند.

اقدامات دیگری که بخش انرژی روسیه را هدف قرار می دهد، به طور قابل توجهی در این بسته وجود ندارد. بسته ششم تحریم این اتحادیه شامل ممنوعیت واردات زغال سنگ و نفت روسیه بود، اما مجارستان، اسلواکی و جمهوری چک که از طریق خط لوله نفت از روسیه وارد می‌کنند، از این ممنوعیت معاف شدند.

در حالی که دولت اوکراین و نزدیکترین متحدانش در اروپای شرقی خواستار قطع گاز روسیه از سوی اتحادیه اروپا شده‌اند، بسیاری از کشورهای این اتحادیه از جمله آلمان و مجارستان به شدت به این سوخت وابسته هستند و در حال حاضر با ویرانی اقتصادی و احتمال جیره بندی سوخت در نتیجه تحریم های قبلی که مانع عرضه شده است، مواجه هستند.

پتر فیالا، نخست وزیر چک روز چهارشنبه به رویترز گفت: آنچه قطعاً مشکل‌ساز است، گنجاندن انرژی در تحریم‌ها است، زیرا باید قاعده‌ای را رعایت کرد که تحریم‌ها باید تأثیر بیشتری بر روسیه داشته باشد تا کشورهایی که تحریم‌ها را اعمال می‌کنند.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار