قم، مبدا ۱۰ درصد از تخم مرغ صادراتی کشور

 سید مهدی سرکشیک در حاشیه بازدید خبرنگاران از کشتارگاه صنعتی طیور استان قم و در نشست خبری گزارشی از فعالیت‌های تولیدی در حوزه دام و طیور و روند نظارتی این اداره کل بر فعالیت‌های این حوزه گفت: این میزان از صادرات با کنترل سلامت و کیفیت محصول نهایی به ثبت رسیده است.

او افزود: استان قم با چهار مجتمع دامپروری و بزرگترین میدان دام کشور و همچنین ۴ باب کشتارگاه از قطب‌های تولید گوشت قرمز، مرغ و تخم مرغ کشور است و در ۱۲ ماه گذشته ۲۵ هزار تن گوشت مرغ در مرغداری‌های قم تولید و در بازار عرضه شده است.

سرکشیک به فعالیت‌های درمانی دامپزشکی هم اشاره کرد و گفت: در حوزه تشخیص و درمان ۳۶ مرکز درمانی و مایه کوبی در سطح استان فعالیت می‌کنند.

او افزود: ۲۰ باب کارخانه فرآورده‌های گوشتی و ۳۶ واحد بسته‌بندی در استان قم فعال است که تمامی این مراکز زیر نظارت مسئولان فنی و بهداشتی اداره کل دامپزشکی و همچنین ناظران شرعی فعالیت می‌کنند.

مدیر کل دامپزشکی استان در خصوص ظرفیت مجموعه سردخانه‌های متحد زرین قم گفت: این مجموعه ۲۲ باب سردخانه با ظرفیت ده هزار تنی دارد که مرغ تازه و منجمد در آن نگهداری می‌شود ودر زمان نیاز در بازار استان و کشور توزیع می‌شود.

در این بازدید که در قالب گشت رسانه‌ای برگزار شد، خبرنگاران با حضور در کشتارگاه صنعتی طیور در جریان فرآیند کشتار و همچنین قطعه بندی طیور قرار گرفته و از سردخانه‌های کشتارگاه صنعتی طیور بازدید کردند.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار