به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از بوشهر، تولید و تجارت دو بال پیشرفت اقتصاد پویا محسوب میشود و تنها تولید راهگشا مشکلات اقتصادی نیست بلکه در کنار آن باید ثروت نیز ایجاد شود تا اقتصاد پویا در جامعه شکل بگیرد.
در شرایط فعلی با ساختار کنونی صنعتی برای رسیدن به استانداردهای جهانی، ایجاد ارزش افزوده و ایجاد بازار اقتصادی باید بیش از هر موقع تلاش کرد.
در سال جاری با رهبری حوزه معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر، با هدف پیشرفت و توسعه سرمایهگذاری و کمک به ایجاد اشتغال برنامههای مختلفی تدوین شده است.
به گفته معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر یکی از برنامهها و ظرفیتهای استان در حوزه گردشگری و تجارت دریایی است.
بوشهر دارای طولانیترین مرز دریایی با خلیجفارس است
علی باستین با اشاره به اینکه توسعه زیرساختهای این حوزه در استان افزایش یافته است اظهار داشت: این استان دارای طولانیترین مرز دریایی با خلیجفارس است که این مهم ظرفیتهای قابل توجهی برای توسعه طرحهای اقتصادی و سرمایهگذاری فراهم کرده است.
وی از افزایش سرمایهگذاری در شهرکها، نواحی صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: آمار اداره کل صمت استان بوشهر حاکی است در سه ماه نخست امسال 45 فقره جواز تأسیس صنعتی با پیشبینی سرمایهگذاری یک هزار و 751 میلیارد تومان در استان بوشهر صادر شده است.
معاون استاندار بوشهر توسعه طرحهای آبزیپروری در استان را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: ظرفیت سواحل استان بوشهر در زمینه آبزیپروری خاستگاه یک فعالیت مولد و سودآور است که بازگشت سرمایه را در این نوع فعالیت تضمین میکند.
تولید شش هزار تن ماهی در قفس و 34 هزار تن میگو پرورشی در استان
باستین گردشگری دریایی و ساحلی را از دیگر توانمندی استان بوشهر دانست و افزود: در این راستا طرحهای پرورش ماهی و میگو در استان بوشهر افزایش یافته است که تولید شش هزار تن ماهی در قفس و 34 هزار تن میگو پرورشی از هدفگذاری امسال در استان بوشهر است.
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان استان بوشهر با اشاره افزایش سرمایهگذاری و اشتغال در حوزه صدور جواز تأسیس در استان خاطر نشان کرد: در بخش پیشبینی سرمایهگذاری در سه ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل 41 درصد و اشتغال 6 درصد افزایش داشته است .
صدور 6 فقره پروانه بهرهبرداری صنعتی با سرمایهگذاری 410 میلیارد تومان
مهدی صفوی از صدور 6 فقره پروانه بهرهبرداری صنعتی با سرمایهگذاری 410 میلیارد تومان در سه ماه نخست امسال خبر داد و بیان کرد: در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته قبل از نظر سرمایهگذاری بیش از 7 برابر و اشتغال 52 درصد رشد داشته است.
وی با اشاره به موقعیت جغرافیایی استان و توسعه زیر ساختهای شهرکها و نواحی صنعتی، مناطق ویژه اقتصادی و دیگر ظرفیتها عنوان کرد: طبق برنامهریزی صورت گرفته امسال 45 پروانه بهرهبرداری صنعتی با سرمایهگذاری 102 میلیارد تومان و اشتغال 736 نفر صادر میشود.
توسعه طرحهای گردشگری و تجارت دریایی
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر از افزایش زیرساختهای گردشگری و تجاری در بنادر استان خبر داد و گفت: در این راستا ضمن تجهیز بندر دیر برای توسعه صادرات غیرنفتی پایانه مسافری دریایی بوشهر برای بهرهبرداری روند مطلوبی دارد.
رونق صادرات در دومین بندر کانتینری ایران/ 50 میلیون تن کالا در بنادر بوشهر تخلیه و بارگیری شد + فیلمبازدید دبیر شورایعالی مناطق آزاد از منطقه ویژه و بنادر بوشهر به روایت تصویراجرای طرحهای توسعه بندر دیر برای افزایش صادرات به قطر/ 4 اسکله جدید در دست ساخت استمحمد شکیبی نسب روند پیشرفت فیزیکی پایانه مسافر دریایی بوشهر را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: بخش دریایی این پایانه ماه آینده و بخش خشکی آن نیز تا پایان مهرماه مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
پایانه مسافر دریایی بوشهر میزبان مسافران جام جهانی فوتبال 2022 قطر
وی افزایش طرحهای گردشگری دریایی بوشهر را از تبعات جام جهانی قطر دانست و افزود: پایانه مسافر دریایی بوشهر میزبان مسافران جام جهانی فوتبال 2022 قطر خواهد بود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر با بیان اینکه بندر دیر یکی از بنادر مهم و تجاری استان بوشهر با بنادر قطر فاصله اندکی دارد گفت: در راستای توسعه صادرات از بندر دیر به قطر توسعه زیرساختها در دستور کار قرار گرفته است.
شکیبی نسب ساخت اسکلههای متعدد در بندر دیر را مورد اشاره قرار داد و افزود: در بنادر استان بوشهر امسال از جنوب تا شمال آن پروژههای عمرانی و توسعهای ارزشمندی در دست اجرا است که اتمام آنها رونق بخش بنادر و معیشت مرزنشینان خواهد بود.