انتقاد استاندار کرمانشاه از گمرک/ چرا اجرای طرح جامع مرز پرویزخان تعطیل شد؟

استاندار کرمانشاه با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای طرح جامع پرویزخان گفت: حدود 5 ماه است که این طرح بسیار مهم همچنان راکد مانده و گمرک هیچگونه اقدامی برای انجام آن انجام نداده‌ که تداوم این رویه به صادرات کشور لطمه زده است.
- اخبار استانها -

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، بهمن امیری‌مقدم شب گذشته در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که امروز در اتاق بازرگانی کرمانشاه اظهار داشت: استان کرمانشاه با برخورداری از پنج مرز رسمی و یک بازارچه، دارای ظرفیت بسیار بالایی برای مبادلات تجاری با دو بخش عربی و کردی عراق است. 

وی عنوان کرد: یکی از وظایف بخش دولتی، توسعه زیرساخت‌های مرز است که باید دستگاه‌هایی مانند راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و گمرک به شکل جدی برای فراهم کردن زیرساخت‌ها در مرزهای مبادلاتی استان و راه‌های منتهی به مرز وارد عمل شوند.
 
امیری‌مقدم به نقد عملکرد گمرک استان پرداخت و گفت: متأسفانه گمرک در زمینه اجرای طرح جامع پرویزخان تا به ‌حال کم‌کاری کرده‌ و پنج ماه است این پروژه را تعطیل کرده‌ که با برنامه‌های کشور در زمینه توسعه صادرات منافات دارد.

استاندار کرمانشاه افزود: گمرک استان باید یک برنامه زمانبندی شده برای اجرای این بسیار پروژه مهم ارائه دهد.

ترانزیت از پایانه مرزی پرویزخان 170 درصد افزایش یافتتحقق 102 درصدی صادرات از مرزهای استان کرمانشاه/ استقلال مرز سومار و اجرای فاز دوم طرح جامع پرویزخانسایه سنگین کمبود امکانات بر دروازه بزرگ تجاری کشور / فاز دوم طرح جامع مرز پرویزخان اجرا شود

وی فراهم آمدن امکان حمل یکسره کالا تا مقصد را یکی از مطالبات استان دانست و گفت: این مطالبه را در نشست‌های آتی با طرف عراقی به شکل جدی مطرح خواهیم کرد.

امیری‌مقدم از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در مرزهای مبادلاتی استان استقبال کرد و افزود: بخش خصوصی باید پیشنهاد خود را در زمینه ایجاد سردخانه‌ها یا انبارهای نگهداری کالا و دیگر خدمات ارائه دهد و دستگاه‌های مربوطه بسترهای لازم برای این سرمایه‌گذاری را فراهم کنند.

وی برای ایجاد نمایشگاه دائمی در مرز پرویزخان برای معرفی کالا به تجار عراقی تأکید کرد و گفت: از طریق این نمایشگاه می‌توان بستری برای معرفی کالاهای تولید استان به طرف عراقی در کمترین زمان ممکن فراهم کرد و در همانجا این تجار می‌توانند کالاهای خود را سفارش دهند و اینکار در رونق تولید و اشتغال استان اثرگذار خواهد بود.

امیری‌مقدم همچنین  بر ضرورت گذار از بازرگانی سنتی به سمت بازرگانی مدرن تأکید کرد و افزود: اتاق بازرگانی باید وارد چرخه بازاریابی مدرن و روز دنیا شود و به دنبال یافتن بازارهای جدید برای کالاهای تولید استان باشد و مانند گذشته منتظر مراجعه تجار کشورهای دیگر نماند.

وی با اشاره به اینکه 97 درصد مبادلات تجاری در استان صادرات و تنها سه درصد واردات است که باید افزایش یابد گفت: از تمام تولیدات استان باید برای صادرات استفاده شود و در این صورت اشتغالزایی بسیاری ایجاد می‌‌کند.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار