آمریکا: تحریم طلای روسیه 19 میلیارد دلار به مسکو ضرر می‌زند

وزیر خارجه ایالات متحده در گفتگو با شبکه سی‌ان‌ان مدعی شد که تحریم طلای روسیه، مسکو را از درآمد سالانه حدود 19 میلیارد دلار محروم می کند.
- اخبار اقتصادی -

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه ایالات متحده روز یکشنبه در گفتگو با شبکه سی‌ان‌ان گفت که تحریم طلای روسیه، مسکو را از درآمد سالانه حدود 19 میلیارد دلار محروم می کند.

بلینکن با اشاره ضمنی به شکست غرب در صدمه زدن به اقتصاد روسیه با تحریم‌ها، پیش‌بینی کرد که اثرات آن‌ها در سال آینده مشاهده خواهد شد.

بر اساس یک بیانیه مشترک که در جریان اجلاس سران G7 در آلمان در روز یکشنبه قرار بود منتشر شود، دولت‌های انگلیس، آمریکا، کانادا و ژاپن واردات طلای روسیه را تحریم می‌کنند.

خودداری ترکیه از پیوستن به کشورهای تحریم‌کننده روسیهگروه 7 واردات طلا از روسیه را ممنوع می‌کند

بلینکن گفت: طلا پس از انرژی، دومین منبع درآمد صادراتی روسیه محسوب می‌شود. این (درآمد) حدود 19 میلیارد دلار در سال است و بیشتر آن وارد کشورهای گروه 7 می‌شود. قطع آن (واردات)، مانع دسترسی به حدود 19 میلیارد دلار درآمد در سال می‌شود که بسیار مهم است.

بر اساس گزارش راشاتودی، اظهارات بلینکن در واقع نادرست بوده است چرا که دومین منبع درآمد صادراتی روسیه مواد غذایی است. فروش خارجی محصولات کشاورزی در سال 2021 بیش از 37 میلیارد دلار ارزش داشته است.

مشخص نیست که آیا بقیه کشورهای گروه 7 این ممنوعیت را امضا خواهند کرد یا خیر. چارلز میشل، رئیس شورای اروپا، روز یکشنبه گفت که اتحادیه اروپا ابتدا باید ببیند که آیا ممکن است طلای روسیه به گونه ای تحریم شود که به اقتصاد روسیه ضربه بزند و این اتحادیه هدف قرار نگیرد یا خیر.

 جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا نیز اعلام کرد که ممنوعیت طلا "هزینه‌های بی‌سابقه‌ای بر پوتین (رئیس‌جمهور روسیه) تحمیل می‌کند" و بوریس جانسون، نخست‌وزیر بریتانیا نیز مدعی شده است که "به قلب ماشین جنگی پوتین ضربه خواهد زد."

این اظهارات در حالی صورت می‌گیرد که بایدن در ماه مارس وعده داده بود اقتصاد روسیه را به شدت دچار آسیب کند اما مسکو از سود بی‌سابقه ناشی از فروش نفت و گاز خود خبر داده است و روبل روسیه در حال حاضر در برابر دلار و یورو در بالاترین سطح 7 ساله خود قرار دارد.

در عین حال، تورم در اتحادیه اروپا و ایالات متحده به بالاترین سطح خود در 40 سال گذشته رسیده است و مشتریان در هر دو سوی اقیانوس اطلس قیمت های سوخت بی سابقه ای را پرداخت می کنند.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار