به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرنگار مهر، فرج الله فتح الله پور ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی با اشاره به اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی در بخشهای مختلف، زهکشی اراضی، مرمت و احیای آببندان ها را از جمله طرحهای اقتصادی مقاومتی ذکر کرد و گفت: برای اجرای طرحها، بسیج سازندگی اعلام همکاری و آمادگی کرده است.
وی با عنوان اینکه در این طرحها پیش بینی اشتغال و اعتبار، دانش بنیان بودن طرحها از جمله موارد مشخص شده در اجرای طرحها است، گفت: برای زهکشی اراضی مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی به عنوان دستگاه همکاری فعالیت دارد.
وی تجهیز ناوگان کشاورزی، بهسازی و نوسازی مرکز نوغانداری، تجهیز وبهسازی و اصلاح نژاد مرغ بومی استان از دیگر طرحهای اقتصاد مقاومتی در حوزه کشاورزی ذکر کرد و گفت: کاداستر اراضی کشاورزی از دیگر طرحها است.
فتح الله پور اجرای طرح ریزمغزی ها در مزارع، افزایش تولید گندم و جو، توسعه باغات در اراضی شیبدار را از جمله طرحها برشمرد و گفت: توانمندسازی اقتصاد روستاها نیز مسئله مهمی است که باید پیگیری شود.
وی با اظهار اینکه پروژههای پیشنهادی اقتصادی مقاومتی، مسئله محوری و فرصت محوری مهم است، گفت: رعایت اصول برنامه، دانش بنیان بودن و پیشران بودن از ویژگیهای مهم طرحها است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران تصریح کرد: پروژههای اقتصاد مقاومتی باید دانش بنیان باشند زیرا مقام معظم رهبری امسال توجه ویژه ای به این حوزه داشتهاند و پروژهها رفع کننده مشکلات استان باشد و اثرات برجسته ای بر اقتصاد استان داشته باشد.
وی از تهیه ۶۳ پروژه اقتصاد مقاومتی در استان خبر داد.