به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم، شاهپور علاییمقدم سرپرست معاونت برنامهریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: گوشت قرمز از گذشته تاکنون به عنوان یکی از اساسیترین مواد غذایی موجود در سفره ایرانیان شناخته میشود که ارزش غذایی بالایی نیز دارد. با این حال همواره به دلیل نیاز مصرفکنندگان، کشور به سمت واردات گوشت قرمز میرود و به طور متوسط سالیانه 100 هزار تن گوشت قرمز طی 10 سال گذشته وارد کشور شده است.
وی افزود: جایگاه ویژه گوشت دام در سبد غذایی مردم و مواد معدنی و مغذی موجود در آن، اهمیت واردات گوشت را برای تأمین نیاز افراد مشخص میکند.
تولید ماهانه 250 هزار تن گوشت در دستور کار قرار گرفتوی با اشاره به سفر رئیسجمهوری به کنیا و معاوضه نیسان آبی با گوشت قرمز و امضای تفاهمنامه همکاری در بخش کشاورزی تاکید کرد: در دیدار تجار و بازرگانان کنیایی با رئیسجمهور، قراردادهایی در این باره امضا شد، یکی برای فروش نیسان زامیاد ایرانی به کنیا و دیگری برای واردات گوشت قرمز به ایران بوده است.