امین بلالی گفت: مادران مشمول تا پایان فروردین ماه جاری فرصت دارند در این طرح ثبت نام کنند.
وی با اشاره به اینکه تاریخ تولید فرزند سوم این خانوادهها باید فروردین ۱۳۹۶ به بعد باشد افزود: این طرح در قالب ماده ۲۱ قانون حمایت از جوانی خانواده و فرزندآوری در حال اجراست.
وی با بیان اینکه اعتبار این طرح از سوی دولت پرداخت شده است گفت: در صورتی که این اعتبار مورد استفاده قرار نگیرد به خزانه بازمی گردد از این رو انتظار داریم تا مادران مشمول این طرح، با ثبت نام در آن از مزایای آن از جمله بازنشستگی برخوردار شوند. تمامی هزینههای بیمه مادران مشمول این طرح از سوی دولت و در سطح هشت پرداخت میشود و هیچ هزینهای برای بیمه شدگان ندارد.
وی ادامه داد: تاکنون در استان یک هزار و ۵۲۷ نفر در این طرح ثبت نام کرده اند و برنامه ریزی برای جذب حداقل سه هزار نفر در دستور کار قرار دارد.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان تعداد مادران مشمول این طرح در کشور را ۲.۵ میلیون نفر اعلام کرد و گفت: جذب ۳۰۰ هزار نفر از این افراد، برای صندوق در سال نخست اجرای آن تکلیف شده است و مادران مشمول طرح میتوانند با مراجعه به یکصد کارگزاری موجود در استان و یا سایت roostaa.ir ثبت نام کنند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان به تاریخچه تشکیل و فعالیت این صندوق در کشور و استان اشاره کرد و گفت: برای عضویت در این صندوق و بهره مندی از مزایای آن داشتن حداقل ۱۸ و حداکثر ۵۰ سال است ضمن اینکه ساکنان مناطق روستایی و عشایری و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر و همچنین قالیبافان، رانندگان بین شهری و کشاورزان غیرساکن در روستاها میتوانند در این صندوق بیمه شوند.
بلالی ادامه داد: مربیان مهد کودک، مددجویان کمیته امداد و بهزیستی و مهندسان نظام صنفی کشاورزی نیز شرایط عضویت در صندوق و بیمه شدن از این صندوق را دارا هستند که با پرداخت یک سوم حق بیمه در سطوح یک تا هشت میتوانند خود را بیمه کنند. مهمترین فرق این صندوق بیمه با سایر صندوقهای بیمه فعال در کشور، کارفرمایی دولت در آن و اختیاری بودن این نوع بیمه است و دولت ۷۰ درصد حق بیمه را در سطوح هشت گانه پرداخت میکند.
وی بیان کرد: داشتن حداقل ۱۵ سال سابقه پرداخت و ۶۵ سال سن از جمله شروط برخورداری از مزایای بیمه بازنشستگی در این صندوق است و این صندوق، ۲۰ برابر دریافتی از بیمه شدگان را ماهانه به عنوان حقوق به بازنشستگان و مستمری بگیران و از کارافتادگان عضو صندوق پرداخت میکند.
۲۹۰ هزار و ۷۳۱ نفر در آذربایجان شرقی بیمه شده صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر هستند که ۱۵ درصد مجموع کشوری را شامل میشود و این استان از نطر تعداد بیمه شدگان، در رتبه نخست و از نظر درصد استان سوم کشور است.
باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز