به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، مجلس اعیان بریتانیا در گزارشی هشدار داد که خروج بیش از نیم میلیون نفر از جمعیت نیروی کار انگلیس از زمان همهگیری ویروس کرونا، چالشهای جدی برای اقتصاد این کشور ایجاد کرده است.
بر اساس گزارشی که با عنوان "این همه کارگر کجا رفته اند؟" روز سه شنبه توسط کمیته امور اقتصادی مجلس اعیان منتشر شد، بازنشستگی زودهنگام افراد 50 تا 64 ساله بزرگترین عامل از 4 عاملی است که پر کردن موقعیتهای شغلی را دشوارتر کرده است.
این گزارش تاکید میکند که افزایش بیماری همهگیر کووید، تغییر در ساختار مهاجرت و پیری جمعیت بریتانیا نیز به تشدید بحران کار کمک کرده است.
اقتصاد انگلیس با یک دهه عدم رشد مواجه استاقتصاد انگلیس رسماً وارد رکود شدبه گفته این کمیته، افزایش شدید بیتحرکی اقتصادی - زمانی که بزرگسالان در سن کار نه شاغل هستند و نه به دنبال کار هستند - فشار تورمی فعلی را تشدید میکند و در کوتاه مدت به رشد آسیب میزند.
مجلس اعیان بریتانیا همچنین هشداد داد که این امر درآمدهای موجود برای تامین مالی خدمات عمومی را کاهش می دهد در حالی که تقاضا برای این خدمات افزایش می یابد.
جرج رابرت بریجز، رئیس کمیته امور اقتصادی مجلس اعیان گفت: کسانی که در حال حاضر از نظر اقتصادی غیرفعال هستند، بیماری آنها در حال بدتر شدن است، به این معنی که احتمال بازگشت آنها به کار کمتر است. بنابراین، در حالی که عوامل دیگر قبلاً تأثیر پیری جمعیت بر اندازه نیروی کار را پنهان می کردند، اکنون در حال تقویت آن هستند.
این گزارش در بحبوحه نگرانیهای فزایندهای مطرح میشود که ممکن است بریتانیا تنها کشوری در جهان توسعهیافته باشد که در آن انتظار میرود اشتغال در ابتدای سال 2023 همچنان کمتر از سطح قبل از همهگیری باشد.
داده های رسمی نشان می دهد که تورم در این کشور که از اوج خود یعنی بیش از 11 درصد در ماه اکتبر به 10.7 درصد در ماه گذشته میلادی کاهش یافت، همچنان بالاترین نرخ های خود را از اوایل دهه 1980 شاهد است.
متوسط رشد دستمزدها در این کشور در ماه های اخیر به حدود 6 درصد افزایش یافته است، اما به طور قابل توجهی زیر نرخ تورم باقی مانده است.