به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از آمل، سیدرضا فاطمی امین پیش از ظهر امروز در بازدید از بزرگترین شرکت لبنی کاله آمل در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروزه پیشرفت خوبی را در صنعت مواد غذایی شاهد هستیم و این باعث افتخار است، اظهار داشت: اکنون به لحاظ کیفیت و تولید از جایگاه بسیار مناسبی برخورداریم و حتی در بخشهای متعدد به پیشرفت خوبی دست یافتهایم.
وی با اشاره به اینکه شرکت کاله با فنآوری مناسب و مطلوب بیشتر محصول نهایی را تولید میکند، افزود: صنعت ماشینسازی و تجهیزات یک صنعت برتر است و اکنون میتوانیم ماشینآلات را به کشورهای اطراف صادر کنیم بنابراین باید به سمت ماشینسازی و تجهیزات دانشبنیان برویم و شرکت کاله به این سمت رفته است.
فاطمیامین از نکات مهم دیگر در صنعت موادغذایی را ارزانسازی پس از کیفیت تولید با ایجاد ماشینسازی و دانشبنیان عنوان کرد و گفت: کاهش هزینه غذا با ترکیب سفرههای مردم ایجاد میشود یعنی با عدم کاهش و ارزان شدن گوشت و لبنیات میتوان با وجود کالری و پروتئین با ترویبات موادغذایی دیگری برای مردم تامین کرد که به لحاظ کیفیت و هم قیمت مناسب باشد.
وزیر صمت با بیان اینکه سرانه مصرف لبنیات در کشور پایین و نامطلوب است، تصریح کرد: با وجود افزایش قیمت با سمت و سوق به این دو روش میتوان به کیفیت سازی مواد غذایی پرداخت.
وی با اشاره به عنوان شعار سال توجه ویژه بر دو شاخص تولید و صادرات در وزارت صمت تاکید کرد و گفت: اکنون تولید در کشور بالا و رو به رشد است و تولیدات به 10، 50 و حتی صددرصد رسیده و در سه ماهه اول رشد اقتصادی در بخش صنعت 5.1 درصد بوده و مطابق مشابه سال قبل پنج درصد افزایش داشتهایم.
فاطمیامین ادامه داد: واحدهای تولیدی وارد بورس نیز طی پنج ماهه امسال 6.7 دهم درصد نسبت به سال رشد داشته که نشاندهنده حرکت شتابدهنده دو بخش صنعت و تولید در داخل کشور است.
وی ارقام صادرات را نسبت به پنج ماهه سال قبل 24 درصد افزایش بیان کرد و ادامه داد: این صادرات در آفریقا بیش از صددرصدو در روسیه در مردادماه امسال نسبت به سال قبل 180 درصد بوده است.
وزیر صمت با بیان اینکه اکنون تمام تمرکز باید به سمت اشتغال باشد، بیان کرد: به منظور افزایش اشتغال 10 پروژه از اول مهرماه دستور کار قرار گرفته است که به عنوان نمونه مزایده 5 هزار معدن انجام شده است.
وی با اعلام اینکه همچنین نوسازی و بازسازی بنگاههاست که برای بازسازی مجتمعهای صنعتی و تولیدی بالغ بر 50 هزار میلیارد تومان با رایزنی بانک مرکزی تسهیلات اختصاص مییابد، گفت: تکمیل و تجهیز واحدهای تولیدی نیمهکاره از دیکر برنامه است که در مناطقی با مشکل نیروی کار این طرح اجرایی میشود زیرا عمده مشکل در کشور در بخش ایجاد اشتغال است برعکس مناطقی که نیروی کار هست و تجهیزات نیست بنابراین نیاز به توجه ایجاد توازن اشتغال و سرمایه در مناطق است.