به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم، احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در مراسم رونمایی از سیستم یکپارچه بانکداری و سند برنامه تحول راهبردی بانک سپه در افق 1404 که همزمان با گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر در سالن همایشهای بانک سپه برگزار شد، با تقدیر از زحمات انجامشده در طراحی، اجرا و مدیریت این سیستم، آن را نماد موفقیت بانک سپه در انجام مأموریتهای محوله از سوی دولت و ساماندهی بانکها دانست.
وی با تقدیر از تلاشهای صورت گرفته در مدتزمان اجرا و نهایی شدن ابر پروژه ادغام، گفت: بانک سپه در ایفای مسئولیت خطیر ادغام، سربلند و موفق بوده و توانسته با اتکا به تجربیات حاصل در زمان ادغام، آن را در قالب سیستم یکپارچه بانکداری، طراحی، اجرا و عملیاتی کند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی از پیگیریهای انجامشده ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه در خصوص طراحی و اجرای اولین سیستم متمرکز بانکداری، تدوین سند تحول راهبردی بانک سپه در افق 1404 را نمادی از صرف فعل خواستن و توانستن عنوان کرد.
خاندوزی اقدامات انجامشده در خصوص طراحی سیستم یکپارچه بانکداری در این بانک را فراتر از مسئولیتهای اقتصادی و مالی آن دانست و تاکید کرد: با اجرای این سامانه و سند تحول باید به افقهای آینده بانک سپه نگریست و از دستاوردهای آن سخن گفت.
وزیر امور اقتصادی و دارایی این چشمانداز را در مسیر دستیابی به اهداف کشور و رشد اقتصادی دانست و بانک سپه را بانک پیشرو در اجرای مصوبات دولت مانند ارائه تسهیلات خرد به مردم بدون دریافت تضامین و... یادکرد.
* مدیرعامل بانک سپه: اموال و املاک مازاد بانک با سرعت واگذار شود
به گزارش ایران اکونا به نقل از تسنیم، ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه نیز در این مراسم به بیان سخنانی پرداخت و سال 1401 را سال جهش این بانک در حوزههای فناوری اطلاعات، عملیاتی کردن برنامه تحول راهبردی، انجام ماموریتهای خطیر ملی، بهبود وضعیت کارکنان، گسترش فعالیتهای ارزی، انسجامبخشی شرکتها، مدیریت بهینه منابع و مصارف و حرکت به سمت سودآوری دانست.
ابراهیمی با اشاره به اهمیت حوزه فناوری اطلاعات بهعنوان حوزه پیشران بانک، اظهار داشت: در موضوع مهاجرت سیستمهای بانکهای ادغامی و یکپارچهسازی آنها، علیرغم مشکلات زیادی که در این راه وجود داشت، با تلاش شبانهروزی کارکنان این حوزه و همراهی اعضای هیئت مدیره، به نقطه قابل اتکایی رسیدیم.
مدیرعامل بانک سپه با قدردانی از دستاندرکاران حوزه فناوری اطلاعات، خاطر نشان کرد: لازم است در مسیر دیجیتال شدن بانک، با فراهم کردن زیرساختها و حذف فرآیندهای اضافی، حوزه فناوری اطلاعات را تقویت و پیشرفت آن را دائماً رصد کنیم.
ابراهیمی عملیاتی کردن برنامه تحول راهبردی بانک سپه در افق 1404 را میثاق امروز مدیران و کارکنان برشمرد و اظهار داشت: بانک سپه برای تداوم فعالیتهای خود و نقشآفرینی در حوزه اقتصاد نیازمند ارتقای ویژگیها در لایهها و ابعاد گوناگون است و به همین منظور و در پاسخ به این نیاز، طرح تحول راهبردی بانک سپه طراحی شده است.
وی از طراحی 2 هزار و پانصد پروژه، برنامه و فعالیت در لایههای مختلف از شعبه تا مرکز و ستاد خبر داد و افزود: لازم است همه کارکنان به طرح تحول راهبردی بانک بهعنوان یک تکلیف شرعی و مأموریت انقلابی نگاه کنند، زیرا نتیجه این طرح برای مردم و کشور است و این مهمترین انگیزه برای کارکنان یک بانک پیشرو و مردم پایه است.
مدیرعامل بانک سپه بر ضرورت جلوگیری از طولانی شدن مسیر و فرایندهای اجرای طرح تحول تأکید کرد وگفت: امیدوارم با همدلی و اتحاد کارکنان، با سرعت عمل و با حداکثر توان در افق 1404 به همه دستاوردهای پیشبینی شده این طرح همزمان با جشن یکصد سالگی نخستین بانک ایرانی دست یابیم.
مدیرعامل بانک سپه با تأکید بر اهمیت نیروی انسانی به عنوان مهمترین سرمایه بانک، گفت: در مسیر طرح ملی ادغام، طبیعتاً با مشکلات و پیچیدگیهایی در حوزه نیروی انسانی مواجه بودیم و با تلاش شبانهروزی اقدامات مهمی درخصوص یکسانسازی و حل مشکلات کارکنان صورتگرفته است.
فروش داراییهای مازاد و اموال تملیکی عامل چابکی بانک است
مدیرعامل بانک سپه از واگذاری اختیارات به استانها در زمینه فروش داراییهای مازاد و اموال تملیکی خبر داد و گفت: فروش داراییهای مازاد موجب چابکی و افزایش کارایی بانک خواهد شد و لازم است انواع این قبیل از داراییها با سرعت در چارچوب قوانین و مجوزها فروخته شوند.
ابراهیمی از مدیران خواست که موانع موجود بر سر راه این موضوع مهم را با هماهنگی امور پشتیبانی برطرف کنند.
مدیرعامل بانک سپه بر ضرورت تفویض اختیارات به استانها در زمینه مطالبات معوق تأکید کرد و افزود: امیدوارم با برطرف شدن سریع مشکلات سیستمی با شرکتهای ذیربط در موضوع مطالبات معوق، با تفویض اختیار و ایجاد طرحهای جذابی که در چارچوب مقررات و قوانین به استانها داده میشود، بتوانند به خوبی در زمینه کاهش مطالبات معوق حرکت کنند.
لزوم گسترش فعالیتهای ارزی
ابراهیمی بر ضرورت پُر رنگ شدن نقش صرافی بانک سپه در فعالیتهای ارزی خصوصاً در استانها تأکید کرد و گفت: اداره امور صرافیهای بانک و هدایت تخصصی آنها در حوزه فعالیتهای معاونت بینالملل است و لازم است با برگزاری جلساتی توان صرافیها برای استانها به اشتراک گذاشته شود.
مدیرعامل بانک سپه از کارکنان حوزه بینالملل خواست تا با همافزایی و تلاش مضاعف، ضمن تعامل مطلوب با صرافیها در پیشبرد اهداف برنامه تحول بانک کوشا باشند.