معاون استاندار اردبیل:

ورود فناوری‌های نوین کسب و کارهای روستایی را رونق می‌بخشد

اردبیل- معاون امور اقتصادی استاندار اردبیل گفت: ورود فناوری‌های نوین، رونقی مضاعف به کسب و کارهای روستایی در ابعاد مختلف می‌بخشد.

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرنگار مهر، یاسر عبداللهی شامگاه سه شنبه در رویداد هم اندیشی فناوری به کسب و کار روستایی در اردبیل اظهار کرد: در مسیر توسعه اقتصادی استان اردبیل که مورد اهتمام مسئولان است، در حوزه کسب و کار روستایی توجهی جدی به فناوری‌های نوین می‌تواند فرصت اشتغال و تحول اقتصادی را به خوبی فراهم آورد.

وی تصریح کرد: تمام تلاش ما بر این است تا در قالب برنامه‌های عملی و نتیجه گرا بتوانیم طرح‌های اقتصادی را در شهرها و روستاها که به همت کارآفرینان اجرایی می‌شود، مورد حمایت قرار داده و از محل تبصره ۱۶ و ۱۸ تسهیلات مورد نیاز را پرداخت کنیم.

معاون امور اقتصادی استاندار اردبیل گفت: انتظار ما این است تا با اهداف توسعه راهبردی بتوان روستاییان را با ایده‌های جدید مورد حمایت و همراهی قرار داده و در بحث امنیت غذایی نیز به ایمنی غذا و تقویت نظام تولید محصولات سالم کمک کرد.

عبداللهی افزود: با توجه به اینکه بسیاری از کشورها در شرایط کنونی با چالش‌های امنیت غذایی روبه رو هستند، باید کشت و زرع هدفمند مورد توجه قرار گیرد که دولت سیزدهم به این امر اهتمامی جدی دارد.

وی توجه به تولید پلاسمایی بذر و سایر ارقام مورد نیاز در بخش کشاورزی را یادآور شد و خاطرنشان کرد: ضرورت دارد در کنار تولید محصولات متنوع کشاورزی، توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی با توجه به زنجیره ارزش به عنوان یک راهبرد اساسی مورد توجه و دقت نظر قرار گیرد.

عبداللهی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: ما زمانی می‌توانیم جوان روستایی را در این مناطق حفظ کنیم که فرصت اشتغال با بهره گیری از فناوری‌های جدید در روستاها فراهم آمده تا جلوی مهاجرت‌ها گرفته شود.

وی بیان کرد: طرح روستای نوفن یکی از طرح‌های خوب و ارزشمندی است که با پشتیبانی صندوق کارآفرینی امید و پارک علم و فناوری می‌تواند فرصت انتقال فناوری‌های جدید را به کسب و کارهای روستایی و تولید محصولات با ارزش افزوده بیشتر مهیا کند که انتظار می‌رود در کنار افزایش تولید، درآمد روستاییان و امکان اشتغال و صادرات همچنین تکمیل زنجیره تولید و عرضه محصولات نیز به خوبی مهیا شود.

عبداللهی اولویت ورود فناوری‌های جدید را به عرصه کشاورزی یادآور شد و اظهار کرد: ما از راه اندازی طرح انتقال فناوری به کسب و کارهای روستایی حمایت خواهیم کرد و امیدواریم به شکل پایلوت در برخی از روستاها طرح اجرا شده مورد ارزیابی و دقت نظر قرار گیرد.

وی ظرفیت روستاهای استان اردبیل را در تولید محصولات متنوع صنایع دستی و فرآوری محصولات به شکل بومی یادآور شد و تصریح کرد: در بخش صنایع تبدیلی سیب زمینی، بادام زمینی و محصولات گلخانه‌ای به خوبی می‌توان از این فناوری‌های نوین استفاده کرد.

عبداللهی گفت: در بحث توسعه گلخانه‌ها در استان اردبیل ۱۲۰ هکتار گلخانه تاکنون راه اندازی شده و قرار است ۲۰۰ هکتار نیز با تدارک زیرساخت‌ها راه اندازی شود تا یک تحول جدی را در تولید، بسته بندی و صادرات محصولات شهرک‌های گلخانه‌ای با استفاده از فناوری‌های جدید شاهد باشیم.

معاون امور اقتصادی استاندار اردبیل قابلیت صادرات این محصولات را با کیفیت بالا یادآور شد و افزود: صادرات محصولات جالیزی گلخانه‌ای، همچنین گیاهان دارویی و طرح‌های بوم گردی می‌تواند فرصت اشتغال خوبی را در روستاها فراهم آورد.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار