به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از شهرکرد ، غلامعلی حیدری شامگاه پنجشنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی کارخانه فرآوری، تصفیه و پالایش روغنهای خوراکی استان، اظهار داشت: یکی از برنامههای ما برای ایجاد اشتغال پایدار، با عنایت به اینکه امسال به عنوان رشد تولید نامگذاری شده است، از این رو از ظرفیت حوزههای مختلف از جمله سازمانهای ملی استفاده شود. سازمان بازنشستگی کشوری ظرفیت بسیار خوبی دارد که در توافقاتی که انجام شد قرار شد سرمایه گذاری جدید صورت بگیرد و در بخشیهایی که سرمایه گذاری انجام شده است، زنجیره آن تکمیل شود.
وی خاطرنشان کرد: با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سردخانه 1000 تنی و کارخانه تولید کره کلنگ زنی شد. امروز نیز در کارخانه تولید روغن سرمایه گذاری صورت گرفت و کلنگزنی شد. در دیگر حوزهها نیز از جمله حوزه کشت و صنعت و دامداری 5 هزار رأسی توسط سازمان بازنشستگی توافقاتی صورت گرفت.
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه احداث یک واحد پالایشگاه در دستور کار قرار گرفته است، ادامه داد: اگر طرحها در زمان بندی مشخص شده به بهره برداری برسند، با هزینه 2500 میلیارد تومانی چند طرح، بیش از 500 اشتغال مستقیم ایجاد خواهد کرد.
وی همچنین در جلسه ویدئوکنفرانسی با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اظهار داشت: پرواز یکی از نیازهای جدی استان بوده است. اگر واقعا درصدد محرومیت زدایی باشیم، باید از ظرفیت هلدینگها و وزارت خانه استفاده کنیم که لازمه آن، ایجاد پل هوایی است که دستورات لازم ابلاغ شده است. درخصوص راه اندازی پرواز مشهد قولهایی داده شد و امید است پرواز شهرکرد، چابهار و عسلویه نیز راه اندازی شود.
حیدری وحدت، همدلی و انسجامی که پیش آمده را عامل تحولی مثبت دانست و گفت: سیاست دولت سیزدهم، توزیع عادلانه منابع با اولویت مناطق محروم است که در حقیقت در استان ما سرمایه گذاری اندکی صورت گرفته که با استانهای دیگر قابل مقایسه نیست. نرخ بیکاری نیز بالا است و این اتفاق خوب میتواند نرخ بیکاری را کاهش دهد. چند کلنگ زنی دیگر هم آماده انجام است.
ایجاد خانههای امید بازنشستگان در مراکز استانها
نعمت الله ترکی، مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشور نیز در جلسه با استاندار چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: تغییر و تحولات در حوزه سرمایه گذاری در سطح استان بی نظیر است. پروژههای مربوط به سفر ریاست جمهور، در سطح استان بسیار مهم هستند که اگر موفق شوند، در حوزه اشتغال و سرمایهگذاری در این استان، اثرات خوبی دارند.
وی با بیان این که حدود 20 هزار نفر بازنشسته، تحت پوشش صندوق بازنشستگی استان هستند، گفت: بیشترین بازنشستگان از حوزه آموزش و پرورش و دانشگاه علوم پزشکی و دستگاههای دیگر هستند. یکی از دغدغههای مطرح شده در نشستی که برگزار شد، در حوزه بهداشت، درمان و سلامت است که تقاضا شد بازنشستگان به هر کجا مراجعه میکنند، در قالب بیمههای پایه و بیمههای تکمیلی، چه طرف قرارداد بیمه باشند چه نباشند، دستور داده شود خدمات ارائه شود.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور، افزود: در سطح استان در حوزه تامین اجتماعی تفاهم نامهای منعقد شود تا هر کدام از بازنشستگان که به این مراکز مراجعه میکنند، هر خدماتی که خواستند دوستان ملزم به انجام آن باشند. هر میزان هزینه و منابع مالی ای که نیاز به پرداخت بود، انجام شود تا در سطح استان مشکلی نداشته باشند.
ترکی با اشاره به موضوع خانههای امید بازنشستگان، بیان کرد: در مراکز استانها برای بازنشستگان خانه امید ایجاد شده و خدمات ارائه میدهد. در عرض یک سال میتوانیم خانه امید را در سطح استان ایجاد کنیم. این مرکز، محل تجمیع بازنشستگان است که در این مجموعه میتوانند همفکری، همدلی و همدردی داشته باشند و کارهای فرهنگی و خدمات رفاهی خوبی را میتوان در این حیطه داشت.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور گفت: در هماهنگی که با سازمان ملی تامین مسکن داشتیم، در سطح استان 600 متر زمین در نظر گرفتند که امروز کلنگ زنی خواهد شد. این طرح از امروز آغاز شده و ظرف یک سال در سطح استان خانه امید بازنشستگان خواهیم داشت.
وی خاطرنشان کرد: زمینی حدود 8 هزار متر برای ایجاد و احداث خدمات رفاهی فرهنگی ورزشی نیز وجود دارد که طبق سیاستهای صندوق بازنشستگی بتوانند منابع مالی را تامین نمایند و برای استفاده بازنشستگان در اختیار ایشان قرار بگیرد.