فیروز ابراهیمی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم از مشهد، در حاشیه مراسم انعقاد تفاهم نامه بین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و خانه صنعت معدن و تجارت استان در مشهد اظهار کرد: این تفاهمنامه همکاری مشترک، با موضوع هم افزایی در حوزه های صنعت، فرهنگ رسانه با هدف روشنگری و فرهنگسازی در عرصه فعالیت صنعتگران و کار آفرینان و نقش آفرینی واحدهای صنعتی در زمینه فعالیتهای فرهنگی-هنری استان امضا شد.
وی خاطرنشان کرد:یکی از راههای ورود صنایع و معادن استان ورود به حوزه ورزش و حمایت از ورزش قهرمانی و حرفهای استان است چرا که خلاء بزرگی د این زمینه داریم در استانهای دیگر دو و یا سه تیم در لیگ برتر فوتبال یا رشتههای دیگر دارند اما این موقعیت و ظرفیت از ورزش استان گرفته شده است و چون استان ما در لیگ برتر تیم ندارد ؛ درحال کمک هستیم که صنایع و معادن را به ورزش بیاوریم و بنا شد اساسنامهای به نام خانه صنعت و معدن باشگاه فرهنگی ورزشی توسط ورزش جوانان آماده شود.
رئیس خانه صنعت معدن و تجارت خراسان رضوی ادامه داد: موضوع دوم دراین جلسه با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی بود که توقعاتی آنها دارند و حمایتهایی را ما باید انجام دهیم در حوزههای مختلف فرهنگ ، کتاب، فیلم ، انیمیشن که انتظار دارند و صنایع و معادن استان به کمکشان بیاید و چون آنها ظرفیتهای بزرگی در حوزههای تبلیغات شهری دارند که میتوانیم با هم بپیوندیم و یک کار ریشهای و زیربنایی را انجام دهیم که کار ارزشمندی است.
ابراهیمی، موضوع سوم را با اداره کار ،تعاون و رفاه اجتماعی و همچنین اداره استاندارد اعلام کرد و افزود: پیمان دسته جمعی بین تشکلهای کارگری و کارفرمایی در خصوص تعیین مزد مدیران کنترل کیفیت و مسئولین فنی کارخانجات معرفی و منعقد شده بود که برای سال 402 1 و اوایل 1403 باید اجرا میشد و این طرح را انجمنهای زیادی معترض بودند در خانه صنعت و معدن لذا ابتدا اعداد را بررسی کردیم که خوشبختانه منصفانه رفتار شده بود بنابراین مدیران کنترل کیفیت به عنوان هستههای مهم و اثرگذار برای تقویت تولید به لحاظ کیفی حضورشان اجتناب ناپذیر است و به ازای حضور تلاشها و مسئولیت 14 گانهای که دارند باید حقوقی دریافت کنند و در خصوص حقوق نیز اعتراضی نداشتند و کمیتهای تشکیل شد که موضوعها را مدیریت کند.
محمد حسین زاده نیز در ادامه تصریح کرد : با توجه به اینکه خراسان هم در حوزه صنعت جزو استانهای سرآمد کشور است و هم در حوزه هنر در رشتههای مختلف هنری قطب هنری کشور است. بنابراین این جلسه وتفاهم نامه فرصتی بود که در جمع صنعتگران استان فرصت هایی به هنر برای چه نشاط اجتماعی در جامعه کارگری خودشان و معرفی محصولات و خدماتی که در حال انجام دادن هستند و رشد و ارتقای نشان تجاری خودشان از ظرفیت هنر استفاده کنند. همچنین فرصتهایی برای سرمایهگذاری در عصر تولیدات هنری تشریح کردند و امید داریم که صنعتگران در حوزه مسئولیت اجتماعی از رویدادهای فرهنگی و هنری استان حمایت کنند.
وی دغدغه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی را تامین نشاط اجتماعی جامعه دانست و تأکید کرد: اعتقاد داریم که کارآفرین پدر یک خانواده بزرگ کارگری است که علاوه بر پشتیبانی از کارگر از خانواده او نیز حمایت میکند لذا باید بسته نشاط اجتماعی این خانواده را فراهم کند و این بسته اجتماعی می تواند از طریق تهیه بلیت برای کارگران به همراه خانواده هایشان به منظور تماشای فیلم در سینما یا تئاتر در سالنهای نمایش تامین شود، جُنگهای شادی که فعالان اقتصادی به مناسبتهای مختلف در طول سال تدارک می بینند، میتواند با بهره گیری از ظرفیتهای گروههای هنری اعم از نمایش، موسیقی و ... در استان برای ایجاد ساعاتی خوش ویژه کارگران و خانوادههایشان در طول سال انجام شود.
مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی خراسان رضوی اضافه کرد:هر فعال اقتصادی میتواند تاریخ شفاهی پیشرفت خود یا تاریخ نگاری مدیریت خود را با بهره گیری از نویسندگان و ناشران به رشته تحریر درآورد و به چاپ برساند تا جوانان جویای کار و دانشجویان در کنار مهارتآموزی و دریافت آموزشهای تخصصی و آکادمیک خود، کتاب مدیریتی رشته صنعتی که قصد فعالیت در آن دارند را مطالعه کنند و در جریان تجارب دیگران قرار گیرند.
حسینزاده خاطرنشان کرد: افرادی که علاقه به بخشهای مختلف هنری دارند، زیاد هستند لذا میتوانند بخشی از سرمایهگذاری خود را به حوزه هنر اختصاص داده وچون سرمایهگذاری در این بخش چندان بزرگ نیست، هم اینک پرونده ساخت فیلمهای سینمایی در مورد زعفران یا هویت مشهد وموارد دیگر باز و در انتظار جذب سرمایهگذار است. خروجی کار که تا همین الان هم ما فعالیتها و رویدادهای خوب و مهم زیادی داشتیم که جامعه صنعتی از جامعه هنری حمایت کرده و جامعه هنری خدمات تخصصی را به جامعه صنعت ارائه داده است.