فضل الله احمدی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بندر دیر، با بیان اینکه این بندر بهعنوان دروازه اصلی تجارت بین قطر و ایران محسوب میشود، اظهار داشت: بندر دیر با توجه به کوتاهی مسافت در مسیر دریایی به قطر نقش مهمی در عرصه تجارت با این کشور دارد.
وی با اشاره به توسعه زیرساختهای گمرکی و بندری تصریح کرد: برای تسریع در ارائه خدمات به بازرگانان امکانات زیرساختی در بندر افزایش یافته و با مشارکت سرمایهگذاران قطری ساخت اسکله در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس گمرک بندر دیر از افزایش صادرات به کشور قطر از این بندر خبر داد و بیان کرد: بررسی آمارها حکایت افزایش مبادلات تجاری از بندر دیر به بندر الرویس قطر است.
احمدی از صدور مجوز صادرات محصول پسته از مبدأ گمرک بندر دیر به قطر خبر داد و خاطرنشان کرد: حسب درخواست جمعی از تجار و صادرکنندگان فعال در گمرک بندر دیر مبنی بر مجاز شناختن این گمرک به فهرست گمرکات در صادرات پسته این گمرک طی مکاتبات و پیگیری مستمر با ستاد نظارت گمرکات استان بوشهر و ادارات و سازمانهای ذیربط موافقت گمرک ایران را برای امر صادرات پسته از گمرک بندر دیر را جلب کرد.
وی اضافه کرد: در این راستا 5 تن محصول پسته اخیراً به این رویه از بندر دیر به کشور قطر صادر شد و صادرات این محصول ادامه دارد.
احمدی با بیان اینکه اکثر رویهها در گمرک این بندر فعال است گفت: گمرک بندر دیر به صورت شبانهروزی در خدمت تجار و بازرگانان است.
رئیس گمرک بندر دیر از نصب دستگاه پیشرفته ایکسری و استقرار سگ مواد یاب در گمرک بندر دیر خبر داد و خاطرنشان کرد: مسافت کم بندر دیر تا قطر و توسعه زیرساختهای بندری از مزیتهای این بندر در جنوب استان بوشهر است.
به گزارش ایران اکونا به نقل از تسنیم، بندر دیر به فاصله 180 کیلومتری جنوب استان بوشهر و تا بندر الرویس قطر فاصله اندک دریایی دارد.