معرفی 1196 فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران/ وعده استاندار برای حمایت از سرمایه‌گذاران

نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری سه شهر مرکزی مازندران فرصتی برای معرفی 1196 فرصت سرمایه‌گذاری در کل استان مازندران و 232 فرصت‌‌ سرمایه‌گذاری آمل، محمودآباد و نور بود تا متقاضیان بتوانند در این استان سرمایه‌گذاری کنند.
- اخبار استانها -

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از آمل، نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حالی برگزار شد تا سه شهرستان مرکزی استان مازندران توانمندی‌های خود را در کنار برگزاری همایش برای جذب سرمایه‌گذاران به نمایش درآورند. سه شهرستان نور، محمودآباد و آمل هر یک در عرصه‌های صنعتی، گردشگری و کشاورزی با دستاوردهای استانی و ملی در جایگاه خاص قرار دارند که به نوعی تامین‌کننده بخش عمده هر یک از این حوزه‌ها به نیازهای سایر مناطق کشور هستند.

فرمانداران این سه شهرستان برای برپایی این نمایشگاه تمام توانایی خود را به کار بردند تا در کنار همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری، به خوبی بتوانند ظرفیت‌های شهرستان‌هایشان را معرفی کنند و در این نمایشگاه از شرکت‌های توانمند و مطرح شهرشان در عرصه کشاورزی، صنعتی و گردشگری خواستند تا در برپایی این نمایشگاه همراهی کنند؛ نمایشگاهی که با 50 غرفه از دستاوردهای بخش‌های گردشگری، کشاورزی و صنعتی به نمایش درآمد و جالب‌تر 10 شرکت دانش‌بنیان بر مبنای عنوان شعار امسال به منظور حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و تولیدات آنها حضور یافتند تا در ادامه رشد فعالیت‌شان از حمایت و جذب سرمایه‌گذاران بهره‌مند شوند.

50 غرفه نمایشگاهی که طی بازدید از آنها در ابتدا ماکت مجتمعی را نظرتان جلب می‌کرد که مدیریت آن به عنوان یک سرمایه‌گذار با ارائه حوزه فعالیتش و گستردگی کارش در سه شهر نور، محمودآباد و آمل همچنان متقاضی بر ادامه روند ساخت و ساز تجاری و رفاهی هست تا علاوه بر ایجاد اشتغال‌زایی به توسعه زیرساختی گردشگری در این سه شهرستان بپردازد اما در کنار حمایت مسئولان نیاز به رفع مشکل و کمبود زمین جهت ساخت‌وساز دارد.

غرفه دیگر این نمایشگاه واحد تولیدی صنعتی که نامش در تولید قطعات خودرویی نه تنها در استان مازندران بلکه در کشور آشناست در این نمایشگاه حضور ‌داشت‌ تا برای توسعه واحد تولیدی خود سرمایه‌گذار را جذب کند یا به گفته مجتبی روشن عضو هیئت مدیره این شرکت‌ استان مازندران، پتانسیل تولید خودروسازی را دارد به طوری که بالغ بر 200 مورد تامین‌کننده و قطعه‌ساز هست که با حداقل ظرفیت کار می‌کنند و این شرکت نیز با 50 درصد ظرفیت به فعالیت می‌پردازد که با وجود ظرفیت اما زیرساخت فراهم نیست در واقع یک سرمایه‌گذار قوی می‌خواهد تا صنعت خودروسازی را سر و سامان دهد و ‌این همایش‌ها بستر خوبی برای ارتقای صنعت خواهد بود.

در کنار این غرفه‌های بخش صنعتی و گردشگری، بخش کشاورزی وابسته به حوزه فعالیت این سه شهرستان دستاوردهای خود را به نمایش گذاشتند که مرکز تحقیقات برنج کشور با ارائه تولید انواع برنج با محوریت تحقیقات دانش‌بنیان، تولیدات انواع سموم و کودهای شیمیایی، کشت گل و گیاه زینتی و آپارتمانی و شرکت بین‌المللی تجارت برنج و مرکز پایانه‌های صادرات برنج که سیداسماعیل یزدان‌پناه مدیرعامل این شرکت دغدغه‌مند برای بورس درآوردن شرکت تجارت برنج بوده و تاکید داشت: آمل به تنهایی بخش عمده‌ای از برنج موردنیاز مردم ایران را می‌تواند فراهم کند پس نیاز به حمایت ویژه صادرات برنج در کنار قرار گرفتن انواع محصولات برنج در جایگاه بورس را دارد.

علاوه بر این دستاوردهای تولیدی در بخش صنعتی، کشاورزی به منظور جذب سرمایه‌گذار در بین غرفه‌ها سازمان‌های شهرداری این شهرستان‌ها نیز مشاهده شد که هر یک مدعی‌اند عمده کار توسعه عمرانی شهری و ایجاد صنعت و قطب گردشگری از سوی سرمایه‌گذاران به این سازمان‌ها برمی‌گردد و سرمایه‌گذاران با ورود به شهرداری‌ها می‌توانند در بخش‌های مختلف زیرساختی رفاهی، خدماتی، تجاری، اداری، فرهنگی و ورزشی سرمایه‌های مناسبی را کسب کنند.

شرکت‌های دانش‌بنیان با برپایی 10 غرفه عرصه‌های فعالیتی خود را در زمینه کشاورزی، صنعتی و تولیدی به نمایش درآوردند تا این شرکت‌ها نیز از سوی سرمایه‌گذاران مورد توجه قرار گیرند.

موضوع جالب به نمایش درآمدن این دستاوردهای نمایشگاهی حضور خود سرمایه‌گذارانی بود که در غرفه‌ها مستقر شده بودند تا آن‌چه را با ساخت و ساز سرمایه‌گذاری کرده بودند به فروش یا اجاره برسانند آن هم با نام شرکت‌هایی که چند پروژه در نقاط بسیاری از استان مازندران،حتی سایر استان‌ها در دست اجرا دارند.

حال سوال بر این است که برپایی چنین نمایشگاهی در کنار برگزاری هفتمین همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری از سوی فرمانداران سه شهرستان که هر کدام عنوان کردند در مجموع 232 فرصت سرمایه‌گذاری برای اجرای طرح‌های گردشگری، کشاورزی و صنعتی در شهرستان‌های خود دارند و مطمئنا برای برگزاری چنین همایشی هزینه بسیاری را در برگرفته است، چه خروجی برای نور، محمودآباد و آمل، مهمترین جهت توسعه مازندران به عنوان قرار گرفتن قطب گردشگری، کشاورزی خواهد داشت؟

به گفته سیداسماعیل هاشمی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی مازندران برگزاری چنین همایشی برای رسیدن به تمام فرصت‌ها و مزیت‌هاست که پایین‌ترین ادارات شهرستانی پایه‌کار آمدند و ایده‌ها از سوی خود کارشناس جمع‌آوری شده و با مدل مشخص و تیب سرمایه‌گذاری ورود یافتند حتی پروژه‌های نیمه‌کاره دولتی می‌تواند تقویت مالی استان داشته باشد.

وی افزود: در مجموع 1196 فرصت با 9 هزار و 80 یورو درآمد از جمله فرصت‌های برنامه‌ریزی شده است که می‌تواند باعث توسعه استان شود و سه شهرستان مرکزی مازندران نیز با 232 فرصت در مجموع 2 هزار یورو سرمایه‌گذاری وجود دارد.

هاشمی با بیان اینکه پنجره واحد مجموع درخواست‌ها کوچک بوده و در حوزه کارآفرینی و اشتغال خرد بوده است، گفت: برای این شهرستان‌ها برنامه‌ریزی جهت شناسایی پتانسیل و ظرفیت‌های موجود سرمایه‌گذاری و رشد اقتصادی شده که بیشترین سرمایه‌ را می‌توان در حوزه صادرات داشت که نیاز به جذب سرمایه‌گذاران است.

سیدمحمود حسینی‌پور استاندار مازندران نیز با اعلام ‌راه‌اندازی دبیرخانه فرصت‌های سرمایه‌گذاری در هر شهرستان استان عنوان کرد: پس از برگزاری همایش و اعلام تعداد طرح‌ها در این دبیرخانه پیگیری‌های لازم بر روند طرح‌ها مورد پیگیری و بررسی قرار می‌گیرد و اجازه راکد ماندن هیچ طرحی را با کم‌کاری هیچ مسئول شهرستانی و استانی را نمی‌دهیم که در این صورت با آن مسئول برخورد می‌شود زیرا سرمایه‌گذار حافظ نظام و اقتدار کشور هستند و باید از آنها حمایت شود.

وی ادامه داد: به منظور توسعه استان برنامه راه‌اندازی کشتی ساحلی گردشگری در بنادر سواحل مازندران را دستور کار داریم چرا که این استان کریدور قطب گردشگری شمال کشور است.

گزارش از کبریا مقدس

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار