به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از اردبیل، به نقل از روابط عمومی صمت استان، محمد مهدی برادران در آیین افتتاح واحد تولید اسباببازی در اردبیل اظهار داشت: 60 هزار واحد صنعتی در حوزه مسئولیت بنده با رصدی دقیق و نظارت مستمر در حال فعالیت هستند و ما سعی کردیم در سالهای اخیر ارتباط نزدیکتری را با صنعتگران و تولیدکنندگان برقرار کنیم.
وی تنوع تولید محصولات صنعتی را در کشور از واحدهای بزرگ گرفته تا متوسط و قالبهای متنوع یادآور شد و تصریح کرد: تولید اسباببازی و صنایع خلاق متفاوت از سایر صنایعی است که در هفتههای اخیر بازدیدی را از این مجموعهها انجام دادیم چرا که هم بخش طرح، تحقیق و توسعه و هم بخش فروش و تبلیغات این مجموعهها با سایر طرحهای صنعتی تفاوت آشکاری دارد.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت مزیت واحد تولیدی اسباببازی را با سایر صنایع در حوزه کاری و مرتبط با کودکان و تلاش برای شاد نگه داشتن فضا اعلام کرد و گفت: برخی مشاغل در فقه موجب افسردگی است که از آنها به عنوان مشاغل مکروه یاد میشود در حالی که در چنین مجموعههایی با تولید متنوع اسباببازی برای کودکان روبهرو هستیم که بهترین کار در ایجاد خلاقیت و نوآوری نسل آینده است.
برادران ضرورت تولید متنوع اسباببازی و عروسک را بر اساس الگوهای بومی و ایرانی یادآور شد و افزود: ما تا زمانی میتوانیم برای کودکان و نوجوانان خود بهترین الگو را معرفی کنیم که با توجه به پیشینه تاریخی، اسباببازیهای متناسب با این موقعیت تولید کرده و در اختیار آنها قرار دهیم و کودکان ما بیشتر با پشینه تاریخ، فرهنگی، قومی و قبیلهای خود آشنایی پیدا کنند.
وی ضرورت تقویت استقلال اقتصادی و فرهنگی را با تولید متنوع محصولات، طراحی و قالبسازی ارزشمند در این حوزه یادآور شد و خاطرنشان کرد: انتظار داریم تا کیفیترین محصول از کارخانههای اسباببازی در کشور ارائه شود و حداقل سالانه 13 میلیون دانشآموز ایرانی از یک توپ مورد علاقه بتوانند استفاده کنند.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت به تولید پنج میلیون عدد توپ در کشور اشاره کرد و ادامه داد: واحدهای تولیدی مستقر در این استان به ظرفیت تولیدی موجود میافزایند و قطعاً تلاشمان بر این است تا با توجه به جمعیت 13 تا 14 میلیونی دانشآموزی، به همین میزان تولید توپ و ارائه سالانه یک عدد توپ را به این دانشآموزان شاهد باشیم.
برادران ضرورت به کارگیری ایدههای نو و خلاقانه در کنار رقابتپذیری محصولات تولیدی و صادراتمحور را یادآور شد و اضافه کرد: سالانه بیش از نیم میلیارد دلار قاچاق اسباببازی به کشور را شاهد هستیم که با راهاندازی چنین مجموعههایی، فضای اشتغال و کار فراهم شده و در کنار آن جلوی قاچاق کالاهای بیکیفیت در حوزه اسباببازی گرفته میشود.
وی با ابراز خرسندی از تولید ماشینهای کنترلی برای اولین بار در کشور توسط مجموعه تولیدی اردبیل بیان کرد: تولید 385 نوع محصول اعم از اسباببازی و توپهای ورزشی ظرفیت خوبی را در این استان به وجود آورده تا ما بتوانیم با تکیه بر تولید داخلی، به روند حمایتی خود در این بخش ادامه دهیم.
برادران ضرورت چاپ عنوان ساخت ایران را در تولید محصولات کشورمان یادآور شد و اظهار کرد: با توجه به اهمیت تولید محصولات با کیفیت و مطالبه مقام معظم رهبری، تمام تولیدکنندگان صنعتی و واحدهای تولیدی موظف شدند عنوان ساخت ایران را در همه محصولات خود مد نظر قرار دهند.
وی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: در کنار کیفیت، قیمت محصولات نیز باید به نحوی باشد تا ما بتوانیم به تولیدات خود افتخار کرده و عرضه آن را در همه حوزهها شاهد باشیم.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: تولیدکنندگان ما باید به تولید داخلی تعصب خاصی را داشته باشند و مقام معظم رهبری خود همواره بر این امر تاکید کرده و سعی آنها بر این است تا از این جبهه حمایتهای لازم را انجام دهند.
برادران اظهار کرد: حمایتهای استاندار اردبیل که خود چهره صنعتی هستند، صنعتگران و تولیدکنندگان را به فعالیتهای مؤثر در عرصه تولید و صادرات تشویق و ترغیب کرده است.
وی تنها راهبرد نجات کشور را از وضعیت کنونی تقویت جبهه تولید اعلام کرد و گفت: ما باید به هر شکل ممکن این حوزه را پشتیبانی کنیم و اجازه ندهیم تا بیش از این موانع و مشکلات دلسردی برای سرمایهگذاران به وجود آورد.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت تنوع تولید محصولات صنعتی را از حوزه الکترونیک گرفته تا غذا، دارو و محصولات آرایشی و بهداشتی و… یادآور شد و تصریح کرد: تأمین مواد اولیه این واحدهای صنعتی و تولیدی برای ما بسیار مهم و با اهمیت است و تمام تلاش ما بر این است تا با تمرکز در این حوزه بتوانیم مشکلات و موانع گذشته برطرف و حمایت همهجانبه را از فعالان این عرصه انجام دهیم.
برادران افزود: در اکثر استانها صنعتگران با محوریت بخش خصوصی و کارآفرینان علاقهمند در مسیر رشد و جهش صنعتی قرار گرفتند و استان اردبیل نیز در 2 دهه اخیر با تلاش سرمایهگذاران بخش خصوصی، در حوزه صنعتی رشد قابل قبولی را داشته است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: رشد صنعتی کشور در عرصه اقتصادی که کمتر از سه دهم درصد بوده، هم اکنون به 6.7 درصد افزایش یافته و ما رونق بیشتری را در صنایع با فناوریهای جدید و دانشبنیان شاهد هستیم.
برادران اضافه کرد: در حوزه اشتغال اقدامات مؤثری در سالهای اخیر انجام شده و صادرات محصولات صنعتی نیز با رقم 45.5 میلیارد دلار رشد قابل قبولی را پیدا کرده که عمده محصولات نیز غیرنفتی بوده است.
وی ظرفیت تولید و صادرات اکثر واحدهای صنعتی را بینظیر توصیف کرد و ادامه داد: ما هر چند با چالش ارزی روبهرو هستیم اما سیاستهای جدیدی در حمایت از تولید و تأمین ارز مورد نیاز آنها اعلام خواهد شد که قطعاً به نفع تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی خواهد بود.
برادران ظرفیتهای تولیدی کشور را در عرصههای مختلف یادآور شد و بیان کرد: ما سرمایهگذاریهای خوبی را در سالهای آینده شاهد خواهیم بود که بخشی از این سرمایهگذاریها خارجی و با تأمین منابع بسیار مناسب و مطلوب خواهد بود.
وی استان اردبیل را از استانهای پیشرو صنعتی کشور با برند خاص تولید محصولاتی نظیر بستهبندی آب و یا تولید شیرآلات و محصولات ورزشی خلاق عنوان کرد و گفت: برای حل مشکل واحدهای تولیدی در بخش انرژی، رایزنیهای مختلفی با وزارت نفت انجام شده تا ذخیرهسازی سوخت دوم در کوتاهترین زمان انجام شود.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: با طراحی زنجیره تأمین مالی برای تولیدکنندگان و صاحبان صنایع، سعی بر این است تا پشتیبانیهای لازم از تولیدکنندگان در تأمین تسهیلات مورد نیاز انجام شده و در کنار آن از طریق سامانه جامع تأمین انرژی دغدغهها و نارساییهای گذشته نیز رفع شود.
معاون صنایع عمومی وزیر صنعت، معدن و تجارت از کارخانه «سبلان خودروی مایوان» اردبیل تولیدکننده مینیبوس، اتوبوس، کشنده کامیون و آمبولانس در شهرک صنعتی 2 اردبیل بازدید کرد.