معاون وزیر صمت: زیرساخت‌های صنعت کشتی‌سازی باید تکمیل شود

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر لزوم تکمیل زیرساخت‌های صنعت کشتی‌سازی، خواستار اختصاص اعتباراتی برای این صنعت از سوی مجلس در بودجه سال آینده شد.
- اخبار استانها -

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، عصر امروز اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با همراهی علی نبوی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) از مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) بازدید کردند.

در این بازدید ضربی مدیرعامل این مجتمع برنامه‌های کشتی‌سازی را تبیین و از چالش‌های پیش‌روی این صنعت گفت.

درخواست تصویب  معافیت‌های مالیاتی برای مناطق ویژه کشتی سازی در راستای افزایش قدرت رقابت این مجتمع با ‌کشتی‌سازی‌ شرکت‌های همسایه و تاکید بر لزوم تامین منابع مالی صنعت کشتی‌سازی توسط بانک‌های عامل از مطالبات مدیرعامل ایزو‌ایکو بود. 

علی نبوی معاون وزیر صمت نیز در این بازدید اظهارداشت: اقدامات بسیار خوبی طی سالیان گذشته در راستای توسعه صنعت کشتی‌سازی انجام شده است و شناورهای بزرگی در داخل کشور ساخته شده است‌.

وی افزود: یکی از ضرورت‌هایی که وجود دارد این است که ما احتیاج به تکمیل زیرساخت‌های کشتی‌سازی داریم و اگر بتوانیم در قانون بودجه با توجه به دولتی بودن مجتمع فراساحل و فرصت‌های بالقوه‌ای که در صنعت دریا وجود دارد  منابعی را برای بازسازی و تکمیل ظرفیت‌های ایزوایکو دریافت کنیم، شاهد اتفاقات مثبتی در اقتصاد دریا محور خواهیم بود‌. 

مدیرعامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران خاطرنشان‌کرد: قانون توسعه صنایع دریایی سال 87 تصویب شده است که دارای  مدت اجرایی 10 ساله بوده و  تمدید هم شد از این رو لازم است مجلس این قانون را با توجه به فرصت‌هایی که در اقتصاد دریا وجود دارد بروزرسانی کند.

رشد صنایع بورسی رکورد شکنی کرد/ افزایش 7.7 درصدی تولید صنایع بزرگامضای تفاهم‌نامه همکاری برای توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمیکارگاه‌های تولیدی صنایع‌دستی از پرداخت مالیات معاف شدند

نبوی بیان‌کرد: برای صندوق توسعه و حمایت از صنایع دریایی، منابع خوبی در دولت دیده شده است که اگر این منابع در اختیار تولیدکنندگان قرار بگیرد می‌تواند پیشران خوبی برای توسعه باشد.

احمد دنیامالی، عضو کمیسیون عمران مجلس نیز در حاشیه این بازدید اظهارداشت: یکی از آرزوهای ما این است که صنایع دریایی و کشتی‌سازی رونق بسیاری پیدا کند ما در نفتکش جزو 10 کشور و در کشتیرانی جزو 20 کشور اول دنیا هستیم و امروز در لیست سفید سازمان جهانی دریانوردی قرار گرفته‌ایم. 

وی افزود: در مجتمع کشتی‌سازی بندرعباس حدود سه میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده است  از این رو  بایست به مانند  بنگاه‌های پیشرفته دنیا بازگشت سرمایه هم متناسب با سرمایه‌گذاری انجام شده محقق شود.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی خاطرنشان‌کرد: علی‌رغم توصیه‌های مکرری که مقام معظم رهبری داشتند به شدت در اقتصاد دریا محور عقب هستیم و در این حوزه در سواحل جنوبی و سواحل دریایی خزر با مشکلاتی روبرو هستیم.

دنیامالی تصریح‌کرد: کمیسیون عمران مجلس در نظر دارد برای برنامه هفتم توسعه از نظرات کارشناسان و صاحب‌نظران استفاده کند و برای این مهم بازدیدهایی از مراکز و صنایع مهم انجام می‌شود.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار