بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد افزایش، به ۱۹۱۱ دلار و ۴۵ سنت رسید. بهای معاملات این بازار در ماه مه حدود هشت درصد افزایش داشت.
در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۵ درصد افزایش، به ۱۹۱۴ دلار و ۲۰ سنت رسید.
مارگارت یانگ، استراتژیست دیلی فارکس در این باره گفت: قیمت طلا روند صعودی پرقدرتی را دنبال می کند و این امر تحت تاثیر افت دلار آمریکا و نگرانیهای تورمی روی داده است. شاید عامل دیگری که به رشد قیمت طلا کمک کرده است بازگشت خریداران چینی و هندی باشد. اگر طلا در کوتاه مدت قیمت ۱۹۲۲ دلار را بشکند، فضا برای صعود بیشتر قیمت این فلز ارزشمند مهیا می شود.
شاخص دلار در برابر سبدی از رقیبان ۰.۳ درصد کاهش یافت و طلا را برای خریداران غیرآمریکایی ارزانتر کرد. دلار آمریکا در مه برای دومین ماه متوالی کاهش پیدا کرد.
آماری که هفته گذشته منتشر شد نشان داد قیمتهای مصرفی آمریکا در آوریل از سقف دو درصد تعیین شده توسط بانک مرکزی این کشور عبور کرده است. فعالان بازار هفته جاری به آمارهای اقتصادی کلیدی آمریکا نظیر آمار اشتغال بخش غیرکشاورزی که روز جمعه اعلام می شود، متمرکز هستند.
بر اساس گزارش رویترز، مقامات بانک مرکزی آمریکا مکررا اعلام کرده اند انتظار دارند رشد تورم موقتی باشد و اعلام کرده اند تدابیر محرک مالی همچنان ادامه پیدا خواهند کرد.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۶ درصد افزایش، به ۲۸ دلار و ۲۲ سنت رسید. هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۸ درصد افزایش، به ۲۸۵۰ دلار و ۶۳ سنت رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۵ درصد افزایش، ۱۱۹۲ دلار و ۲۲ سنت معامله شد.
انتهای پیام