بخشعلی بیاتی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس درباره فرایند برخورد با لوازم یدکی تقلبی و فاقد کد شناسه در خراسان رضوی اظهارداشت: به دنبال تصویب و اجرای طرح وزارت صنعت، معدن و تجارت برای مقابله با قاچاق و تقلب در قطعات یدکی خودروها، از 15 فروردین، لوازم یدکی و قطعات خودرو در اولویت اجرای این طرح قرار گرفته اند و ثبت نشدن معاملات تجاری حوزه کالاهای قطعات یدکی و مصرفی خودرو در سامانه جامع تجارت مشمول برخورد قانونی شده است.
وی افزود: طرح مقابله با عرضه کالاهای قاچاق و تقلبی در حوزه لوازم یدکی خودرو از 15 فروردین عملیاتی و سپس عرضه قطعات یدکی خودرو به بازار از 21 خرداد به داشتن کد رهگیری مشروط شد؛ از این تاریخ به بعد نیز واحدهای صنفی از خرید اقلام بدون شناسه منع شدند. از 15 مرداد، ثبت "کد نقش" فعالان حوزه لوازم یدکی و قطعات خودرو در سامانه جامع تجارت الزامی شد البته فرصت شناسه دار کردن کالاها و دریافت کد رهگیری تا نیمه مهرماه تمدید شده بود.
رئیس سازمان ملی استاندارد: 500 قطعه لوازم یدکی خودرو استانداردسازی شددستور ترخیص لاستیک و لوازم یدکی دپو شده در انبار چابهار صادر شدلوازم یدکی غیرمجاز از امروز جمع آوری میشودبیاتی تصریح کرد: از 16 مهرماه همه صنوف عرضه کننده لوازم یدکی ملزم شدند کالای دارای کد رهگیری را عرضه کنند و کالاهای بدون کد شناسایی جمع و با متخلفان برخورد قانونی میشود.
سرپرست معاونت نظارت و بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی عنوان کرد: مقادیری لوازم یدکی در بازار هست که منشأ واردات یا تولید آنها مشخص نیست لذا به عرضه کنندگان این کالاها تا 15 آذر مهلت داده شده تا این لوازم یدکی را در سامانه ثبت کنند.
وی افزود: برای فروش این کالاها نیز فرصت زمانی تا 15 بهمن تعیین شده است و بعد از این تاریخ با توزیع این قبیل لوازم یدکی در بازار برخورد میشود.